Søndag

Siste dag i helgen, og siste feridag. I dag ble jeg nok en gang vekket av katten, men ikke av mjauingen, men at han hoppet opp i sengen min. Da var klokka kvart på 10 eller noe sånt. Så, takk for det, Rufus. Sto opp da, og satt meg ned forran tv'en. Så filmen: Trollmanen fra Oz. Koslig film.

Filmen er fra: 1939, og er nå omtrent 70 år gammel. Synes den er ganske bra, for å være så gammel jeg :D
Har du sett filmen, og liker du den?
woz
 Etter filmen "bars" det ut for å legge opp ved igjen. Var ikke så mye i dag da, så jeg var raskt ferdig. Og da tok jeg meg noen turer opp og ned marken på akebrett. Eller i dag var det faktisk, spade jeg rente på. Er oppfinsom jeg sjø. Så var det middag. Røkt pinnekjøtt. Ikke fult så godt, som vanlig pinnekjøtt det nei.

Nå sitter jeg og lurer på hva jeg skal gjør med den lange luggen som likevell ikke er lang nok til å ha bak ørene, og jeg kan heller ikke sette den opp, for det passe jeg ikke i. Vurderer å klippe den igjen, men jeg har heller ikke lyst til det.
Tips noen?
picture 0280

**

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits