Homofili - Jan ThomasJan Thomas med sangen: Get up and dance.

Hans første sang. Jeg synes ikke denne sangen var det beste jeg hadde hørt akkuratt, men den var jo ikke ille heller. Leste kommentarene på denne videoen på youtube, og alle sa at den var morsom, at han skulle skyte seg og bla, bla , om at han var homo. Og da lurer jeg på?
Har folk noe i mot homoer som synger? For det virker veldig sånn.

Tokio Hotel er jo også et eksempel. Alle var jo helt i mot Bill og han ligna på ei jente. osv. Så jeg begynner å lure jeg, om folk rett og slett ikke tåler homoer som synger. Det er bare teit.
En som er homofili er jo et helt normalt mennesker det også. Jeg blir så lei av at folk har noe i mot de, eller at det værtfall virker som om de er det.

Er du enig med meg her?
(Mener ikke at du skal like sangen altså.)

3 kommentarer

Karoline

27.03.2009 kl.19:38

Bill takler jeg ikke, altså. Sangen til Jan Thomas, utrolig bra til å være nok en kjendis going popstar :-)

Nora Alexa

27.03.2009 kl.19:40

Ehm. Jan Thomas legning har ingenting å si, men han ser helt forferdelig ut. Og at han også er såppas desperat etter oppmerksomhet at han spiller inn en dødsdårlig sang er bare tragisk x)

Ragnhild

27.03.2009 kl.22:04

Jeg har ingenting imot homoer, men det er det at de er faktisk født gutter og tenger ikke se ut som jenter :p Sangen var dritt dålig x) Jeg liker ikke Jan Thomas noe særlig heller.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits