Mine irritasjoner

Nei, dette er ikke et innlegg der jeg skal drive å klage over alt mulig, det er et innlegg hvor jeg skriver hva jeg blir irritert over. For jeg er en sånn person som irriterer meg over mange, men små tinger. Det er veldig irriterende, (se, jeg er irritert igjen) men jeg kan ikke noe for det, det er bare sånn det er.

-Folk som hermer etter meg - Med det mener jeg, at de gjør alt, sier "mine settninger" og kanskje kjøper samme klær og ikke følger sin egene meninger. Dette irriterer meg etter hvilken person som hermer. Kan virkelig ikke noe for det.

-Lærere som ikke prater sammen og planlegger - At lærerne ikke prater sammen på møter og planlegger når de og de skal ha prøve, og at vi da får 10 prøver på en uke. (litt overdriving, men dere skjønner)

-Skryting på en overdrivende måte - Sånn personer som skryter, men mener de ikke skryter, selv om det er det de gjør. De kan jo innrømme at det selv er litt skryting enn å prate eller skrive om noen en har interesse for, å så skrive: Det er ikke for å skryte, men så er det tydlig at det er ment som skryting

EDIT:
-
Folk som troor de er så mye bedre en andre og kan alt liksom. - Det sier vel seg selv det da.

Dette er noen  av mine irritasjoner. Har veldig mange. Så dette er noe jeg virkelig bør forandre meg på. Jeg burde virkelig ikke irritere meg over sånne små tinge. Så håper jeg INGEN føler seg truffet! Jeg irriterer sikkert mange selv jeg, men likevell, så er jeg en ganske grei person, må jeg si, og det er sikkert du også.


Har dere en tendens til å irrtere dere over de feil tingene?


ladyerica.blogg.no
ilovephoto4l.blogg.no
lilliaaaan.blogg.no
lindaat.blogg.no

10 kommentarer

Nora Alexa

17.04.2009 kl.16:15

Jeg må si meg totalt enig i nummer 1. Copycats er noe av DET VERSTE som finnes.

Kristina

17.04.2009 kl.18:05

Mhm!Det ER det!

Lilliaaaaan

17.04.2009 kl.19:17

Samme her, blir syyykt irritert når noen hermen veldig !

Anne Berit

17.04.2009 kl.20:11

Jeg mener det samme, men husk at mange andre kan syns det samme om deg av og til også. Må huske det :) (hermer,skryting) Jeg sier ikke at du gjør det, men kan hende andre syns det :)

Kristina

17.04.2009 kl.21:36

Er fult klar over det!! Men jeg sier ifra at jeg skryter jge da, når jeg først gjør det!

Anne Berit

17.04.2009 kl.22:57

Det gjør jo jeg også hvis jeg sier noe posetivt om meg selv, hvis ikke ler jeg eller er glad,fordi da er jeg stolt ;D

Greta

18.04.2009 kl.18:16

Enig me d i ta der. Læreran har òg "teammøte" på tirsdaga som det går ant å planlegge prøva å slikt. Vi e jo ferdig me slike ting no da, men uansett så klaga dem på vårt samarbeid men tenke ikkje over kordan dem samarbeide:p

Kristina

18.04.2009 kl.18:29

Ja!Men det kan jo hende det bli sånn på vidregående og da!

Greta

18.04.2009 kl.23:15

Ja.. men dem neppå her e d e irritere me over no :p Dem klaga jo når dem ikkje sku ha sagt nåkka shøl ;)

Kristina B.

18.04.2009 kl.23:44

Jah!Gleder meg til å bli ferdig, men det blir likevell utrolig trist!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits