En stk. sliten Kristina

Når jeg skriver sliten, så mener jeg ikke fysisk, men phsykisk. Jeg er så lei av alle de prøveeksamene på skolen nå. I mange fag, så skal vi forberede framføring til muntlig, og bla, bla. Nå gidder jeg snart ikke mer. Jeg har ikke gjort skikkelig lekser på mange uker nå, og på skolen, så er det bare daffing. Så har jeg også ellers mye annet og tenke på også. Vi skal på klassetur til Tr.Heim den 8.juni, men jeg er ikke sikker på om jeg skal være med. Jeg liker virkelig ikke å ta buss, og vertfall ikke i 3-4 timer, så skal vi også ta båt i 3 timer, og båt liker jeg værtfall ikke.
Læreren min har pratet med meg om det, og sagt at jeg trenger ikke bestemme meg før siste dagen, eller dagen før vi drar, om jeg blir med. Har jo utrolig lyst å være med, men vil ikke ta buss og båt. Spesielt ikke båt.

Den klasseturen og avgjørelsen min, går å surrer oppi hodet mitt hele tiden, noe som gjør meg veldig lei meg, egentlig. Alle i klassen min prater om hvor mye de gleder seg, og alt sånn, mens jeg sitter der da, og bare er helt stille.

-Sånn, det var godt å få skrive. Beklager om noen ikke liker å lese sånt, men det er virkelig godt å få skrive ut. Siden alle vennenne mine gleder seg, og ikke har en sånn angst for buss og båt, så er det ikke så enkelt og prate med de om det. De sier: "jeg skjønner." men de gjør ikke det. Og mange sier at det bare er å ta reisesyketabelett, men det er ikke det heller. Det handler jo om hva jeg tenker og føler. Jeg skjønner selvgølgelig at det er for at jeg skal føle meg bedre, men i sånne tilfeller hjelper det ikke å si: Bare, bare og sånn! Ikke misforstå noe sånt. Alle vennenne mine er toppers, og de er kjempegode å ha, men akkuratt i dette tilfellet, vet ikke de akkuratt hvordan jeg har det.

Noen som har vært i en lignende situasjon, og faktisk vet hvordan det føles?

2 kommentarer

Lillian :)

21.05.2009 kl.14:57

Jeg skjønner deg, å da mener jeg at jeg gjør det og.jeg har det nesten alltid sånn når det er snakk om klasse turer osv, alle gleder seg mens jeg sitter der å håper på at det ikke blir noe av ! selv om det er artig likevel når jeg blir med.Samme her, hater båt! og blir syyykt lei av å kjøre buss så lenge.Men bare prøøv å se det positive i det :)

Kristina

21.05.2009 kl.15:27

Ja, jeg får jo se hva jeg gjør! Har jo så lyst vettu, men, ja!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits