7th Heaven

Om du har sett den siste videbloggen jeg svarte på spørsmål, så skrev jeg det at 7th Heaven var min yndlings tvserie! Nå skal jeg skrive litt om hvorfor.

Først kan jeg jo fortelle litt om den. Handler om en stor kristen familie. Faren, Eric Cammden er prest, og kona, Annie er hjemmeværende mor. De har 7 unger. Matt, Mary, Lucy, Ruthie, Samuel and David. Så har de hunden: Happy! Alle ungene vokser jo opp, og alle får de samme "ungdumsproblemene" som de fleste får. Jeg gidder ikke nevne alle problemene hver unge opplever, men det er jo det med: Festing, kjerlighet, sex og dop.

Min mening om serien:
Jeg elsker den. Har sett på den siden jeg var liten. Husker jeg spurte mamma en gang: "Hva heter den serien om han gutten, hun lille jenta og hunden?"
Hvorfor jeg elsker den? Jo, fordi serien tar opp mange viktige temaer. Ikke prøv dop, ikke røyk, ikke drikk. De tar også opp mange sykdommer, og folk som ikke har det bra. Serien får meg virkelig til å tenke, og mange av episodene har også fått meg til å gårte. Ja, det er sant. Det er også mange episoder om ungdomsproblemer ja. Som det å få mensen, det er ikke alltid like lett, og lære om alt som har med kropp og sjel og gjøre. (ehe, jah, noe i den duren)
Kanskje, så virker familien litt overdrivende ærlige mot hverandre av og til, men tenk så bra det må være også. Av og til, så skulle jeg ønske min familie var sånn som de. Pratet om alt, ikke skjulte noe, og ja.

7th
Dette er et bilde fra første sesong.

7th h
Her er vi omtrent, i dagens episoder. Kanskje litt lengere også.

- -

Håper dere skjønte hva jeg egentlig ville frem til. Litt vanskeli å få frem alt, men det var jo et forsøk dette da.

Har dere sett denne serien, eller kanskej også fulgt med?
Hva synes dere om den?

5 kommentarer

AdibaSistah

05.06.2009 kl.22:07

har sett heeeele serien mange ganger, og liker den men har gått litt lei av den nå. men det er en bra serie med supert budskap :)

Kristina B.

05.06.2009 kl.22:11

Mhm! Har også sett mange av episodene mange, mange ganger! Menslutten, har jeg ikke sett så mange ganger! Men ja, budskapet erelskbart, om jeg skal si det sånn!

Lilliaaaan

05.06.2009 kl.23:06

jaa ! har sett hele serien. Kjempebra, blir lixom hekta. hihi, men litt smålei å kjedelig siden jeg vet hva som skjer i hver episode siden serien har gått om å om igjen en stund.Men BRA serie ^^

Kristina B.

05.06.2009 kl.23:15

Jah, jeg er litt lei av de gamle episodene, men de nyeste liker jeg veldig godt! Den når Lucy får onge, og Ruthie begynner å blimer voksen og sånn :D

OdaMariaFagerland

09.06.2009 kl.13:11

Jeg har omtrent sett hver eneste episode 3 ganger, likte serien utrolig godt før, men nå er jeg lei:p.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits