Hårproblem

Ok, den overskriften hørtest veldig skremende, men jeg snakker om håret jeg har på hodet. Jeg er så veldig lei av håret mitt. jeg klippet det for ikke lenge siden, og jada, det er greit det, men jeg er så lei av frisyrene. Jeg kan jo ikke gjøre no med det, siden jeg rett og slett ikke får til noe spennende eller fint med det.

Har noen et frisyretips? Send meg link til et bilde da, foreksempel, eller en video!

picture 0461     picture 0462
Kan jeg ha luggen min sånn?                    Eller er den finere sånn?

Svar erlig, men fint på spørsmålet. Ingen av bildene er særlig fine, siden jeg har "helga-hår" og ikke har fikset særlig
på det, eller glattet det. Så det er ganske så stort.

5 kommentarer

Emilie Sanness

07.06.2009 kl.01:31

Aldri vært på tanken av å kvitte deg med pannluggen eller klippet den litt ''skeiv'' og hatt den mer på siden ? :) Det hadde blitt fresht og forvandling. Kanskje få litt lysere nyanser i håret også?Det er jo sommer så. Og det går alltid an å prøve, ikke sant?:-)

Anne Berit

07.06.2009 kl.01:32

Ja, jeg er enig. Kanskje på tide å ta bort panneluggen? :)

Kristina B.

07.06.2009 kl.01:34

Jo, jeg har egentlig lenge tenkt på å spare ut luggen, men jeg greier det aldri! Jeg har faktisk også lenge tenkt på å skrå den,men de har heller aldri blitt noe av. Tror ikke jeg kommer til å farge håret mitt nå i sommer, for det bruker å bli utrolig myelysere pågrunn av solen! Selv om jeg har veldig lyst til å fargedet!Man takk for tipset! Jeg skal tenke på det! ;D

Kristina B.

07.06.2009 kl.01:37

Jeg har ofte prøvd å ta opp luggen i klemmer, men det funkerheller ikke for meg da! Jeg passer ikke i det, rett og slett, mendet blir kanskje noe anet når jeg sparer den ut!

Julia Kulseth

07.06.2009 kl.15:35

sv: Takk : )

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits