Avsluttningsfest og dårlige filmer

I dag, så var det altså avlsuttningsfest for oss i 10'ende klasse på Batnfjord skule. Utrolig trist. Det kom overaskende ingen tårer, under festen, men de kom nesten. Er blitt så glad i alle elevene og lærerne. Ja, jeg vil virkelig savne mange av lærerne. BILDER KOMMER I MORGEN.

--
Nå har jeg akkuratt sett to skikkelig dårlige filmer. Den ene heter: Black water. Jeg så helt fra starten da, men fikk med meg det meste. Tror det var noe med at det var en gjeng som dro på feri til et sånt eksotisk land da, og så skjedde det noe med en båt, da de var å kjørte rund i en elv, og i den elven da, så var det en stor krokodille. Og den prøvde jo å ta de tre da. Han spiste den ene mannen, og beit litt på de to andre jentene. Jeg sier det: Den var dårlig, og burde ikke heter for: Thriller. For den var ikke skummel og man skvatt ikke en eneste gang, og krokodillen så ut som gummi.

Bilde fra google.


Så etterpå, kom filmen: Haisommer 4. Den var jo enda dårligere. Det handler jo om en familie og to av de blir drept av haier, og så tror ei sånn dame da, at den haien forfulger den familien. Haien kommer og prøver å ta den andre sønnen til hun dama, og barnebarnet hennes. Der så også haien ut som sånn gummi, eller et kosedyr.

Bilde fra google. Ser den haien mye ekte ut? Nei, tror ikke det du.


Så det var mine meninger om de to filmene. Beklager at det ble veldig dårlig forklart om filmene, men nå er jeg trøtt, og dere får heller søke litt rundt på nettet, eller se filmen om dere er veldig nyskjerrige.

Hva har dere gjort i dag?
Har dere sett noen av filmene, og hva synes du om de da?

2 kommentarer

Therese

21.06.2009 kl.11:57

haha :') Hai'n på haisommer 4 sher jo sååååå ekte ut x') Væste e har sett... Huska du na filmen vi såg i Engelsk om haia?? Huska ikke ka den hete men dæm såg ikke ekte ut dæm heller x') E så tragisk xP

Kristina B.

21.06.2009 kl.13:05

Den var jo skummlere en Haisommer 4 da! En god del skummlere også! Den het: Deep blue sea!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits