En herlig følese som likevell var litt trist

I natt, da klokka var 2-halv 3, så gikk jeg ut til Silke-kaninen min. Og da kjente jeg, det var ikke varmt, men heller ikke kaldt, bare sånn kjølig deilig liksom. Og mens jeg gikk der ute da, så fikk jeg lyst til å gå meg en tur i "bygda", men tenkte at det var litt galt, så jeg gikk heller å satt meg ned på trappa. Det var helt stille, og det eneste som hørtest var bekkene som skvulpet og fuglene som kvittret Jeg satt bare der  og tenkte. Tenkte på alt og ingenting. Men mest av alt, tenkte jeg på kvelden jeg nettopp hadde hatt. Avlsutningsfesten, talene til kontaktlærerne, asistentene og rektoren. Tenkte på mine tre år som ungdoms-skole-elev på Batnfjord skule.
Jeg satt der på trappa i en 10-15 minutter og tenkte på det, og tenkte hvor heldig jeg er som får gå på skole, som har hatt så mange gode lærere og har så mange gode venner. Dette høres kanskje veldig dumt ut, men det var så utrolig herlig å bare sitte der i den kjølige luften, som jeg til slutt med kald av.

Jeg skal avslutte dette innlegget med å "si":
Jeg er heldig.
Du er heldig.
Vi er heldig.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits