For en fantastisk drøm

Natt til i dag, så hadde jeg en fantastisk drøm. Jeg hukser ikke så mye  av den, bare at jeg hadde akkuratt fått verdens søteste kjæreste. Så var det lillesøstra han som hadde sagt noe sånt som: Nå som dere er kjærester vet jeg dere kysser, men kliner dere mye også? Og jeg hadde bare sett bak på han, og så hadde han sagt: Nå er jo du bare lillesøstra mi, og hun er kjæresten min. Eller noe sånt, og så tok han meg i handa, dro meg intill seg, ga meg en klem, og kysset meg på kinnet. Så kysset jeg han på kinnet, og da våknet jeg, og håpet på at det ikke var en drøm, noe det selvfølgelig måtte være.
Hvordan jeg vet at han var verdensbeste, er at jeg våknet med et smil, og at jeg greier å fantasere meg til det. :)

Men det var en helt fantastisk drøm. Den var så levende. Jeg kunne liksom, føle kysset i drømmen og alt var bare så bra akkuratt da. Ikke det at jeg ikke har det bra nå, for det har jeg jo, men aah. Skulle bare ønske den var sann!


Har du også hatt en sånn drøm som du skulle ønske var virkelig? (ok, hvem har vell egentlig ikke det?)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits