Dyrepolitiet

Nå så jeg akkuratt på dyrepolitiet i Huston! Og da var det eieren til to hunder, som hadde flyttet, og latt hundene bli igjen! En hunden fant politiet bundet fast i en kenel, og den andre hunden gikk løs, og fikk mat og vann av naboen. Da jeg hørte at eierne bare hadde flyttet fra hundene, da ble jeg utrolig sint, og lei meg, og jeg skjønner ikke hvordan noen kan gjøre noe sånt! Fyttigrisen altså!


Last year, the Houston SPCA received:

9,767 dogs
7,889 puppies
8,427 cats
10,497 kittens
655 rabbits, hamsters, ferrets, gerbils and other small domestic companion animals
191 livestock animals
1,643 wildlife animals

Kilde: http://animal.discovery.com/fansites/animalcops/houston/hspca/about.html


Dette er mange, maange dyr, og det at Huston SPCA er til, er fantastisk!

Her er hjemmesiden til Huston SPCA. Der kan du donere penger, du kan kjøpe noe i "shoppen" der pengen går til SPCA og du kan lese om hva de gjør og forskjellig.
http://www.houstonspca.org/site/PageServer?pagename=homepage_new 

huston spca
Bilde er tatt fra hjemmesiden til Huston SPCA.


Det er ikke bare i Huston det er dyrepoliti, men siden det var det jeg satt å så på denne gangen, så var det det jeg ville nevne nå.


Hva synes du om at det finnes folk som flytter fra dyrene sine?
Og hva synes du om dyremisshandling?
Håper dette er dumme spørsmål, og at alle er enig om at dette er helt forferdlig, som alle skulle slutte med!

4 kommentarer

Jenny

17.07.2009 kl.00:31

Dyremishandling er forferdelig og ufortjent, og fortjener definitivt den samme straffen man får for barnemishandling og lignende. Åpenbart. :p

Lilliaaaan

17.07.2009 kl.00:36

Jeg ser også på Houston dyrepoliti! Jeg ELSKER jobben deres, skulle ønske det var en sånn jobb her i norge og som tok det like alvorlig! da hadde jeg ikke hatt problem med å finne ut hva jeg ville bli! Jeg hater sånne folk som gjør så forferdelige ting mot dyra sine, jeg mener... gi dem bort da til noen folk hvis de ikke orker å ha dem mer ! fysøren, jeg blir så sint! helt enig med deg!Er på alltid helt på gråten når jeg ser en hest som er kjempe tynn å klarer såvidt å bevege seg å en hund med inngrodd halsbånd å 19876 katter som bor inni et lite møkkete hus å alle dyra !hoh, lang komentar! men søren og! noen folk er helt hjerteløse!

Kristina B.

17.07.2009 kl.01:00

Huff, ja! -Men det finnes faktisk sånn dyrepoliti-lingnende-greie i Norge! Vertfall etter mamma da!-Men arg, ja, fyttigrisen jeg blir så sint og trist når jeg ser at de ikke greier å passe på dyrene, og ikke gir de vekk eller no da!ÅÅH!!!

Julia Kulseth

17.07.2009 kl.02:32

Har sett på det flere ganger, utrolig hva folk kan gjøre : (

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits