Valpefabrikk

Har akkuratt sett Dyrepolitiet i Philadephia  Animal planet. Det var om sånne valpefabrikker! De avlet opp hunder og sleger det videre til dyrebutikker som igjen kanskje selger det på internett som verdensfriskeste og fineste hund, me som egentlig er kjempesyk!

På en fabrikk, så var  det 682 hunder + 68 andre dyr! Det bodde 3-6 valper i et bur som var bare nettingen, og valpene gikk gjennom nettingen med føttene! Heldigvis fikk dyrepolitiet overtatt alle dyrene, men fyttigrisen att det går ann! Tenk å være så desperat etter penger, at en avler opp en haug med hunder, og gjir de småe kanin-drikkerflasker med vann, som 3-6 hunder skalp dele på! Noen av valpene, sto helt opp til magen i sitt eget urin også, og de sto oppi sine tomme matskåler!
JEG BLIR SÅ SINT! FYTTIGRISEN!!

Og inne i burne ja, så lå også døde valper, sammen med moren, og resten av kullet! Går det ann? Jeg har ikke ord! Det er så.. Ja!

Prøvde å finne noen bilder, men det var vanskelig, så jeg setter inn en video med bilder! Jeg sitter her med tårer i øynene! Ok, så er de ikke i øynene lenger!

Er det bare jeg som sitter her og småsipper, eller vertfall synes dett er helt utrolig trist?
Hva er din mening om Valpefabrikk? Og dyremisshandlig sjenerelt?

Én kommentar

Lilliaaaan

05.08.2009 kl.01:20

HELT FORFERDELIG! Åh! Jeg har ikke ord engang, griner nesten ;'SNoen mennesker i denne verden burde ikke levd! etter min mening.... burde alle menneskene som gjør sånn mot dyrene...vel... bli satt i en elektrisk stol for å si det sånn! sånne udyr fortjener ikke å leve.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits