Svineinfluensan

Serriøst, er det bare jeg som er livredd denne styggheten?

Jeg har serriøst ikke lyst til å få den! Er livredd alle sykdommer, og alt sånt! Hver gang det kommer noen om influensan på nyhetern så er det jo forskjellig! En gang var det: Det er flest småbarn, gamle mennesker og de som er syke fra før som får den, men i går var det: Selv den friskeste ungdom kan bil kjempesyk og dø av den. Så det er jo veeldig beroligende da! Så jeg er sånn passe forvirret, og enda mer redd! Svarte assa! Hvorfor MÅ det absolutt finnes sykdommer og dritt i verden? Blææh!

Men så skal det jo kanskje komme en vaksine mot influensan da, men blææh, da må jeg ta sprøyte igjen! :( Såe, dette lyder ikke bra på noe vis! Æsj!


Det var litt reddhet og klaging som kom ut fra meg!

2 kommentarer

VANJA

11.08.2009 kl.12:46

Jeg er også livredd for å få det :OMen bare spis sunt og spis masse vitaminer :D Jeg tar med GLEDE en sprøyte for å slippe å få svineinfluensa ;) Bare synd den ikke kommer før over nyttår eller hva det var :s

JANNE KALDVANSVIK

11.08.2009 kl.14:45

Nesj, jeg bryr meg ikke særlig. Jeg vasker hendene oftere, bruker desinfisering på hendene, og stort mer kan jeg ikke gjøre! Bare pass på å vaske/rense hendene ofte når du er på shopping det. :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits