En regnfull dag

Fyttirakkern som det har regnet i dag! Vært opphold i max 2 timer tilsammen kanskje! Lenge siden det har vært så mye vann i bekken vår om sommerene! Vi har hatt tørke, og har ofte måtte spart og vært forsiktig med å bruke vann!

I dag så har jeg bare daffet foran datan da, og vært opp til Elise og spil kort, tegnet, spilt litt ps2 og lekt med ilderen til venninna til søstra til Elise. (skjønte dere den? ;P ) Hatt en bra dag, tross regnet!

I morgen tidlig, i 10-11-tiden, er det en tur til Molde! Mamma, pappa, Elise og jeg :) Blir bra det! Skal inn på ark for å se på bok-lista mi, bare for å vite hva slags bøker jeg får, og så fikse opp med skrivebøker, skrivesaker og alt til skolen. Så skal Elise og jeg inn på Asia Markedet-butikken :) Har faktisk ikke vært innpå der før, så det bli spennende å se på alt mulig, selv om det sikkert er mest mat! Så skal jeg kjøpe den genseren jeg angret på jeg ikke kjøpte sist!

Noen random bilder.
dscn7111


dscn8303


dscn8342


Sånn! Noen regn-bilder jeg har tatt. Det øverste er tatt i april tror jeg, så det er ei
ri siden! ;)Hva har du gjort i dag?
Er du lei av regn, om det er regnet hos deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits