Dagens antrekk og raspet gulrot

Her kommer det faktisk dagens antrekk. Det var antrekket som jeg hadde på skolen. Nå sitter jeg i god kosebukse, men ja.

I dag fikk jeg smakt mer på medialivet på skolen. Vi var i studioet, der alle fikk prøve å være nyhetsoppleser. Og da er det sånn at vi skal starte en sånn rulletekst der det står hva vi skal si, og det var en tekst ingen viste hva som sto liksom, så da det var min tur da, så startet jeg rulleteksten, men glemte å lese, så jeg misset første settning, og etter det, så endte jeg opp med latterkrampe, selvølgelig, og da fikk jeg frem kanskje 5 ord og resten var latter. Så ja, det ble ikke mye nyhter med meg.

Så var vi og skrev på sånn intervju-greie på et sånt program på datan, og vi var sammen vi som går i 1MK2 på sånne "leker" liksom. Det var faktisk veldig morsomt.

Friminuttene var ganske ensome i dag også. Jeg satte meg på trappa, og så jeg jeg meg en tur ned i byen, for å late som at jeg ikke bare satt på trappa og var en outsider, for å si det sånn ;) Satser på at det blir bedre.


Dagens antrekk:
21
Jakke/kåpe fra Cubus. (tilhører mamma)
Tights fra bikbok.
Labbene er random.


Så for en times tid siden, så gikk jeg meg en tur, og akkuratt nå så er jeg alene hjemme. Har raspet meg gulrot, som jeg har hatt på litt sitron og sukker på. Jeg elsker gulrotsalat :D

dsc00322
Ikke verdens beste bilde, men det er gulrot. Ble tatt med mobilen denne gang.Nå skal jeg ta og fryse ned litt yoghurt som skal bli til god is. Ikke det at jeg har isforme-greier, men jeg skal prøve å bruke de isbit-formene jeg kjøpte på ikea. Det står jo at det bare skal brukes på vann, men jeg ødlegger den vell ikke helt av å ha litt yoghurt i? Ja, ja, de kostet bare 9 kroner, ikke så dyrt og kostbart egentlig.


Hva har du gjort i dag?
Noen andre som er glad i gulrotsalat?
Har du smakt yoghurt-is?

3 kommentarer

Lilliaaaan

21.08.2009 kl.22:01

fin outfit :)Idag hhar bare vært en helt vanlig dag egentlig ^^ har bare vært to dager på skolen, men føler det blir godt med helg igjen likevel xD Jaa, åh trodde det bare var jeg som likte gullerot salat, namnam ^^ Du blir nok bedre kjent med de i klassen etterhvert :)

Silje

21.08.2009 kl.22:06

elsker gulerotsalat!

VANJA

22.08.2009 kl.01:09

Idag har jeg jobba, igjen xDJeg liker gulrot, men har ikke prøvd raspa gulrot med sitron og sukker på :) Det må jeg prøve. Har heller ikke smakt yoghurt-is :o Aldri hørt om heller, så det må jeg også prøve :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits