Hår-innlegg, igjen.

meg

<-Et ganske så gamelt bilde av meg! Men jeg vil ha sånn hår igjen! Eller noe i den duren kanskje?! Jeg vil serriøst gjøre noe med håret mitt! Vet ikke om jeg vil ha kort, for da blir det så krøllete, men jeg vil ha en langt fin frisyre med en fin form. Men vet ikke hva jeg skal finne på! Har ikke planer om frisørtime i nærmeste fremtide egentlig, bare sitter å drømmer om fint hår ;P

Hver gang jeg har vært med frisøren har jeg endt opp med samme frisyre nesten. Jeg må finne på noe nytt snart.


thumbflex1209999495417532fileSånn frisyre som Boa -> vil jeg ha. Sånn bølger! Åååh, hvorfor kan ikke jeg ha sånn hår? Jeg tror faktisk jeg skal spare til langt hår igjen, for da får jeg litt med bølger, og ikke så stort hår!

dscn6992
Her er håret mitt u-glattet. Bare luggen! Må si jeg savner det håret :)


Så det ble et hår-innlegg fra meg! Igjen. Har skrevet et par innlegg om hår, og lugg og bla, bla, men håret mitt er noe jeg bryr meg om, for å si det sånn!


Vet du om en fin frisyre? Link meg om du finner bilde av den da vell ;)
Hva har du gjort i dag?

Hva skjer med blogg.no foresten? Det er jo helt klikka! :S

4 kommentarer

Lilliaaaan

29.08.2009 kl.00:17

håret ditt er jo sykt fint! skulle gjort en del for å hatt det like fyldig som du :) men jeg skjønner deg, bra med forandringer og ;)

m4rtheb

29.08.2009 kl.00:34

sv ; deilig a,:-) kos deg !

m4rtheb

29.08.2009 kl.16:16

SV; åja, vi har bare i 10 vi :p

I r l i n

29.08.2009 kl.18:18

sv; hei hei og god kveld! Ville bare takke for dine ord på kommentar under innlegget mitt om homofiles rettigheter! Godt å høre du er enig! :D Håper du ellers har en flott helg, hatt en fin lørdag? :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits