Går det virkelig ann?

Nå har jeg akkuratt komme hjem fra Storlandet nesten! :) Kom hjem litt tidligere enn jeg hadde trodd, og det var godt. Har ikke vært hjemme siden 10 i morges nå så, så har jeg stått i kiosken i 5 timer, såe joda! Men dagen min har vært kjempebra altså! Jeg kom jo på Storlandet i 11-tiden, og da møtte jeg jo nye folk, og vi danset og hadde det morsomt :D Lærte et par nye danser! Såe, nå skal jeg snart legge meg da :)

Men fyttigrisen, kommer hjem nå da, sjekker bloggen min for å se om det er kommet noen kommentarer, og det hadde det jo! Noen bedre enn andre! Fyttigrisen jeg må bare le! Jeg fikk jo to kommentarer av samme person, som sier at jeg burde vaske ansiktet og få litt sol på det, bruke shampoo fordi håret mitt var fett, jeg måtte bruke sminke (noe jeg gjør), jeg måtte bruke normale klær, ooog jeg måtte vist trene sånn at jeg fikk slanke meg! Jeg må bare le! Hjelpes! Jeg har slettet kommentarene nå, men om den personen leser bloggen min igjen, så er det deg jeg prater om ja ! Du er veldig morsom ;)

Og by the way: Tusen takk for at du synes jeg var tøff da, som turde og vise ansiktet mitt :D


Beklaer at jeg som vanlig ikke har tatt bilder! Har uansett ikke kunne lagt dem ut, siden jeg ikke kan legge ut bilder av ukjene mennesker uten å ha spurt.


Et lite innlegg om dagen min, og om en veldig morsom person!

4 kommentarer

VANJA

06.09.2009 kl.02:17

øh, så teit å kommentere sånn! :o

tipper det var en anonym person?

sånne folk tør vanligvis ikke vise hvem de er.

ikke bry deg! slanke deg? ;o bullshit. merker jeg blir LITT irritert her. bare barnslige folk som har så store fritidsproblemer at de gidder å plage andre med sånne kommentarer.

Lilliaaaan

06.09.2009 kl.10:10

Herreguud så tragisk! :O

er så typisk det der, at noen alltids skal slenge litt dritt for å få en selv til å føle seg bedre ! OMG!

Vet du hva, du er PEN, og du er laaaaangt laaangt ifra tykk. hahah jeg må le !

Bare hev deg over det, sånne drittunger ekke verdt 50 øre ;)

haha...jeg ler fortsatt jeg.... xD noe så tragisk :) men som sagt, hev deg over det! å MANGE synes du er PEN akk som du er :)

I r l i n

06.09.2009 kl.13:36

sv; takk for kommentar beautiful! :D Ja det er spesiellt hvordan kjendisene blir fikset på og gjort stadig mer "perfekte". Jeg brenner nå også mer for naturlig sjønnhet, men ja! maange avsløringer som du sier ;D Håper du koser deg i dag? :D

I r l i n

06.09.2009 kl.14:30

sv, æsj, hørtes ikke ut som noe å gjøre på en søndag - men hey , lekser må jo gjøres (sier jeg som var sååå flink til å gjøre lekser, hehehe).

takk for det søte du! :D Kos deg masse! :D:D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits