Min godtestopp-planlegging

Nå skal jeg virkelig ikke spise godteri i hverdagene! Jeg er ikke så flink til å lavære og spise godteri i hverdagene, om jeg får sjangsen til det! Når jeg går på skole i Molde, og går ned i byen i langfri og er på butikken for å kjøpe meg mat, så frister det jo å kjøpe seg en liten sjokolade, når man går forbi godtehyllene, men nå skal det bli slutt på de dagene! Nå skal jeg ikke spise godteri i hverdagene! Bare på lørdagene! Og kanskje på fredagskveldene, siden det er dagen vi drar på butikken! Kanskje tenker du: Hun der har ikke mye selvkontroll, men joda, jeg har det egentlig, men jeg er et sånt forfærdlig godtemonster!!

Og da, bare for å ha noe å se frem til, så skal jeg lage meg en tabell, og så skal jeg også belønne meg selv :3 Joda, dette høres også kanskje dumt ut, men det gjør kanskje at jeg blir mer motivert! Men hva belønningen skal være vet jeg ikke! Har du noen tips?

Så har jeg det også sånn at jeg skal ta én dag om gangen!

godtetabell
Sånn omtrent skal tabellen se ut, bare at den skal tegnes for hånd. Jada, det er passe barnslig, og kanskje kunne jeg brukt en kallender også, det tenkte jeg faktisk ikke på (A) Men nå skal jeg greie denne stoppen for hverdagene!!Men igjen, har du noen tips til hva jeg kan belønne meg selv med? :3

3 kommentarer

VANJA

21.10.2009 kl.11:25

haha, smart da :D jeg har det også egentlig sånn at jeg ikke skal spise godteri i hverdagene, klarer det ikke heelt ennå, men det er bedre enn før :D

hmm, belønning.. kommer ikke på noe akkurat nå. Men lykke til! :)

eskild

23.10.2009 kl.17:24

jeg har et forslag til peremia:) du kan kjøpe kinderegg å spise de på lørdag da får du sjokolade og en leke du kan leke med :D Det syntes jeg var gøy når jeg var 10 år men kanskje du kan prøve d ut funket for meg ;) ELLER DU KAN TA EN StOR KUK I RÆVA Å SLUTTE Å VÆRE SÅ FÅRBANNA RETARD!

Kristina B.

23.10.2009 kl.17:29

Å hoi, noen som har stått opp på feil side av sengen eller? [x

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits