Nå skal hele sannheten frem

Nå skal jeg skrive et innlegg om meg! Der hele sannheten skal komme frem! Jeg har aldri løyet, jeg har bare aldri fortalt alt! Jeg er ikke stolt av dette! Og ja, det blir en del tekst!
Detter noe jeg ikke har pratet om, med noen! Ok, det har jeg, én person! En enste person, som også forstår meg! Så det er ikke så enkelt for meg! Mamma vet vell også om det.


Dere som har lest bloggen min, vet kanskje at jeg hadde litt problemer de første dagene, og ukene på skolen da jeg startet. Jeg satt mye alene, og kjente ingen! Og det er ikke sånn nå, men jeg er mye alene likevell! Jeg har et par jeg forholder meg til. Ei i parallellklassen, og ei i klassen min + noen andre som jeg joiner av og til. Men det hender jo de ikke er her også, og da blir jo jeg sittende alene igjen!

Så på onsdagen, da jeg var hjemme siden jeg ikke var i form, men det var ikke bare det! Jeg var ikke helt i form, men var likevell ikke så dårlig at jeg ikke hadde greid skolen. På onsdager, så har vi 7 timer med mediafag, bare med klassen min. Og da, så sitter jeg helt alene. Helt alene og jobber for meg selv, i 7 timer. Det er så ekkelt, og jeg får så lyst til å gråte. Sitter ofte og presser tårene inne. Så jeg sa jeg var litt sykere enn jeg var, og ble hjemme. Med en gang jeg hørte bussen min gå den morgenen, så begynte jeg og gråte, og jeg fikk skikkelig dårlig samvittiget. Men jeg hadde uansett ikke hatt noe å gjøre i de 5 time med prosjekt i fordypning, siden jeg sitter fast!

Det er også to andre ganger jeg har reist hjem fra skolen fordi jeg har vært alene. En gang var det at vi skulle på et sånt debatt-greier de 3 siste timene. Greit nok! Jeg gikk dit vi skulle, og lette etter ei som går i klassen min, men fant henne ikke igjen! Så jeg gikk og satt meg i salen vi skulle være! Igjen, helt alene. Så jeg fikk jo helt panikk da jeg ikke fant noen jeg kjente! Så jeg ringte til mamma og sa jeg tok bussen hjem! Det gjorde jeg også!

Og den siste gangen var en morgen vi skulle på tur, de to jeg brukte å være med var borte, og jeg hadde blitt alene hele turen! Da skulle vi også dra hele vidregående, så 800 elever, og ingen som jeg kjente? Ikke gøy. Jeg skulle  egentlig da være med på en annen greie, men ble sendt hjem, fordi jeg faktisk ikke var helt i form da heller! Hadde hoste og litt feber og sånn!

Så dette er min histore! Jeg er ofte ensom på skolen, men likevell, så trives jeg veldig godt! Spesielt i almenfagene (matte, norsk, gym, osv) for da er jeg sammen med ei i parallellklassen! Uten henne hadde jeg fortsatt vært helt alene! Så tusen takk for at hun finnes :')


En god del tekst! Men det var utrolig godt å få skrevet det! Vet ikke hvor mye du orket å lese jeg, men!
Noen gang opplevd noe lignende? Eller bare det å føle deg ensom?


picture0036
Slenger med et bilde av meg i noen veldig lekkre briller ;) haha!

19 kommentarer

Anne Berit

31.10.2009 kl.00:06

Off! Stakkar! Husk, du kan bare komme bort til meg om du ser meg! Hater at noen føler seg alene og slikt. Jeg viste ikke at du følte det slik nå, bare si ifra om det er noe! Jeg er jo der :)

Håper alt ordner seg! <3

VANJA

31.10.2009 kl.00:08

huff, ikke noe gøy å være alene! :( jeg vet hvordan det føles. jeg gikk også en del alene i starten på videregående, fordi jeg kjente ingen siden vi hadde flytta hit fra molde. hadde bare to ordentlig gode venner der alle tre åra ;P snakka med mange andre også da, men var liksom bare to skikkelige venner. og det er jo faktisk ikke så lett som folk skal ha det til, å bare gå bort til folk og bli kjent ;p det er ikke lett i det hele tatt. men lykke til videre! :) jeg vet ihvertfall hvordan det føles :s

31.10.2009 kl.02:05

hei du

je skal ikke si stakkars,fordi du er ikke det,fra dine ordene jeg kan se en modig person som står back disse ordene,det er ikke mange folk som kan si sannheten men det finnes mange folk som deg og de kan ikke si det.du beskriver sine følelser veldig godt og liker din vennine fordi hun er god med deg,jeg synes at du utrolig snill og greit jente,det tar litt tid men du skal kjenner masse folk etter vært bare fortsatt som du er og gi de andre folk rundt deg sjanse å snakke med deg , de skulle like deg jeg lover.

hilsen

hs

Lilliaaaan

31.10.2009 kl.08:08

Huff så kjipt ;/ det skal ikke være lett nei :(

Håper det ordner seg for deg snart ;/ Leste alt ja : )

Kristina B.

31.10.2009 kl.12:37

Anonym: Jeg aner virkelig ikke hvem du er, og du sier jeg er snill og greier, så vet du hvem jeg er?

Uansett, så er det jeg skrev 100% ekte følelser! Jeg har gode venner, men som ikke går på skolen, så på skolen, så føler jeg meg ensom, og sitter alene! Alle i klassen min er utrolig greie, så jeg skal ikke nekte på det!

Alice

31.10.2009 kl.13:18

huff, jeg har også hatt det sånn :/ spesielt da jeg gikk på u-skolen. stå på!

31.10.2009 kl.14:06

hei du

ja jeg kjenner ikke deg eller sett deg før bare nå og her på bloggen og det var tilfeldig , jeg merke det at du er snill og greit person fra din innlegg og sikker en person som deg ha noen venner rund seg og de er heldige at de har deg da. jeg bare skrevet min menning håper at liker min kommentar .

hilsen

HS

Agathe

31.10.2009 kl.18:32

SV; Ja, den ser naturlig ut er veldig bra! :)

Anna Lena

31.10.2009 kl.19:10

off... bli så lei me e. :( skulla ønske vi gikk i samme klasse igjen e ! dagan e ikke den samme utn d min bestevenn<3 men du må i allefall vætta at du e den modigaste jenta e kjenne, e har ikke tørt å skreve nå sånt på en blogg der alle kan sjå ka e tenke å føle.

gla i d vennen! <3

Therese

31.10.2009 kl.19:16

Fikk faktisk tåra i øyan no når e las ta ;( Syns ikke de e noka godt å høre at æn av mine bæste vænna e alene på skoln å ønska at e kunna ha jort noka me de men de går jo ikke uheldi vis :(

Men e beundra de myklje for å fakktisk ha tora å ha skreva ta på bloggen din :)

Modi e du :) XoXo<33

Kristina B.

31.10.2009 kl.19:17

Anna Lena:

Aaaw, søta! Får me bestandi gla du ;€ E å skulle ønske vi jekk i samme klasse! Æller i d minste på samme skule "/ D e ikkje så vanskeli å skrive, værre å prate om d trur e! Men uansett, så har e d hælt bra egentlig shø :D Sætt så gale pris på dæm som søtta me bære her, åsså dæm vænnan e har e :)

Gla i d å vænnen min ;€

Kristina B.

31.10.2009 kl.19:24

Therese: Takk søta ;€ D går nok bra ska du shå :D

Anna Lena

31.10.2009 kl.19:26

Du får me bestandi gla du å ;€ e så kjedeli når d ikke e mere tå kristina å anna lena dagan, spesielt mandagan. vi må prøve å møtast oftare! du får overnatte på hyblen min da vøttø ;D vårre arti !

gla du har d bra likevell da ;D

<3 ;€

Kristina B.

31.10.2009 kl.19:30

Anna Lena: Jah, mandagan e e STOOORT savn :O Mandagsmoran på VGS e ikkje så arti dæm nei! Har to tima norsk da å faktisk, men dæm e ikkje så arti dæm nei!

-Jaa, d hadde vorre dritartiii :D

<3

Elin

02.11.2009 kl.09:21

Fær å værra ærli, så har e d akkurat slik e å no egentli. Sett ålæn i timain e å, utnom onsdagain i prosjekt t færjupning fær da e vi ileg me sa to andre klassan.

Kristina B.

02.11.2009 kl.10:52

Elin: Ja, huff! Det er så dritt! Det er jo på onsdagene jeg sitter mest alene!

Elin

02.11.2009 kl.17:25

ja, d e d. Jr da andre daga e.

Elise

02.11.2009 kl.20:06

Uff =( bynt næstn å grin æ no =( Æ veit kossn du har d. Du får lyst te å grin :( skulla ønska æ gikk på samme skole som dæ æ! >oo< kjede mæ i hælgen å no ;/

Ida-malene

07.11.2009 kl.23:49

kristina da :( herrliheten. e visst at du hadd de vanskeli, men ishe så gale, men du e så tøff som tær å skriv de på bloggen din! de ska du ha. e væt kossn ta der e, folk vil kanshe ishe tru de om me, men e føle me ganske ensom e å. e har mange i rundt me, men de stunde dæm ishe e der. e shønna kossn du har det, bra du ishe skjule de. du væt e e her, du væt at du kan sæj de du menna te me, vi skravla nå på bussn kvar dag, de må vi fortsett me :)

Gla i de, håpa du væt de <3

hilsen meg

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits