Dyretestet sminke

Ok, nå gjør jeg som Lillian og skriver et lite innlegg om dyretestet sminke! Jeg blir så sint! Jeg var innpå www.dyretesting.no og scrollet gjennom listen over sminke som er dyretestet! Og jeg fikk meg en del sjokk! Masakarn min er dyretestet, den som er er så fornøynd med, altså Max Factor, og shampoon min, Head and Shoulders, og parfymene, Naomi Cambell! Til og me bind er testet på dyr! Tenk det da!! Så helt er ærlig, jeg vet ikke om jeg greier å la være og ikke kjøpe dyretestet produkter! For jeg er veldig glad i head and shoulders-shampoo og maskaren er jo også kjempegod! Huff! Men ÅÅÅÅH, jeg blir jo så SINT! For om alle sluttet å kjøpe det, så hadde de måtte sluttet å lage det!

dyretestet
Her ser du liste over produkter som IKKE er dyretestet, om du trenger tips! Og siden The body Shop ikke selger dyretestet sminke, og også er miljøvenlige, skal jeg se om jeg finner meg sminke og sånn der ! Jeg finner alle hudproduktene der og jeg krem! Og jeg har også funnet en parfyme jeg ønsker meg, så dette blir bra :) Eeh, unyttig innformasjon (?)


Det er vell ikke bare jeg som blir sint på dyretestet sminke?
Er det noen produkter du skulle ønske ikke var dyretestet for at du egentlig er veldig fornøyd, men vil ikke kjøpe dyretestet sminke/produkter?

6 kommentarer

Janne Kaldvansvik

06.11.2009 kl.22:07

stygt å si det, men jeg bryr meg ikke om sminke og slikt når det kommer til dyretesting. så lenge jeg er fornøyd med produktet, kjøper jeg det!

Lilliaaaan

06.11.2009 kl.22:20

da vet du ikke nok om hva de gjør med dyrene janne !!

Huff ja, min elskelige mascra er også dyretestet ;( men er på leting etter en annen en, etter jeg såg den filmen... klarer jeg rett å slett ikke å bruke noe som er dyretestet! uansett hva ! ;(

Bra du skriver om dette :)

Janne Kaldvansvik

06.11.2009 kl.23:06

jo, gjør nok det..

jeg BRYR meg om dyrene, men jeg finner sjelden makeup jeg liker, så hvis jeg finner ut at jeg har kjøpt en dyretestet mascara, bruker jeg den.

Lilliaaaan

06.11.2009 kl.23:32

sv: ja det er den false lash Kristina ;( men så er det litt bedre samvittighet og da, siden mascara er noe man ikke kjøper så ofte av siden det varer så lenge :) men likevell.. :S Skal ikke slutte å lete enda nei! ;)

Lilliaaaan

06.11.2009 kl.23:52

sv: samme her :S hehe, det er bra :D

Vanja

07.11.2009 kl.17:56

jeg hater også dyretesting!!

jeg har mye som er dyretestet, men skal aldri kjøpe det mer. og så skal jeg jo selvfølgelig bruke opp det jeg har av dyretestede produkter før jeg kjøper nye som ikke er det. for det har jo ikke noe å si om man bruker det, men det er det at man bruker penger på det som er dumt :s for da tjener de på det - de som driver med testing :s

jeg har blitt stor fan av H&M sminke og Nivea produkter :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits