Jeg vil ikke være en nummer to

"Jeg vil ikke være den som folk kommer til når de ikke har sin aller beste venn her. Jeg vil ikke alltid være en nummer to"

Sånn hender det at jeg føler meg! At jeg er den personen noen kommer til etter at hun/hans venn har dratt, eller ikke er her. Det er så kjedlig! Men det er en positiv ting i det også: - Du er ikke heelt glemt! Bare litt.

Jeg prøver også så godt som mulig og ikke gjøre dette med andre, og håper ingen føler at jeg behandler dem som en nummer to. Men jeg føler at de fleste av vennenne mine er venner med alle liksom, så alle er sammen med alle da! Men jeg vet ikke hvordan andre føler seg egentlig! 

Men egentig er jeg heldig, for det finnes mange som har det mye værre en meg! Jeg skulle ønske det ikke var sånn! At alle kunne være med alle!AnimeSchoolFriends.jpg Anime Friends image by DeathNoteLover
Bilde fra google, under søket anime friends


Har du noen gang følt det som en nummer to?

2 kommentarer

Janne Kaldvansvik

09.12.2009 kl.17:51

jeg har ofte følt meg som en nummer to. ikke nå lenger, heldigvis! har noe med at jeg flyttet fra falske og fæle venner, kanskje? ;)

VANJA

09.12.2009 kl.23:01

huff, det skulle ikke vært sånn nei. alle skulle vært venner med alle :) jeg har ikke tenkt over det, men jeg har kanskje følt meg som en nr. 2 jeg også.. men som du sier, det er mange som ikke har venner i det hele tatt :/

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits