Hjelp til å få slutt på dyremisshandlingen!

Skriv under her: http://www.lokengard.no/node/6

Jeg var innom bloggen til Nora, og dette var innlegget hennes:

Løken Gård tjener på dyrs død
Løken Gård holder omtrent 120 hunder og rundt 50 katter innesperret på forsøksdyrstasjonen til enhver tid. I tillegg kjøper Løken Gård opp griser fra privatpersoner og selger dem videre til forsøksdyrlaboratorier. Alle dyrene selges for tusenvis av kroner til laboratorier som misbruker dem i eksperimenter.

Hundene og kattene på Løken Gård får aldri leve et trygt eller godt liv i frie omgivelser. Dyrenes hverdag er preget av fangenskap, usikkerhet og mangel på meningsfylte opplevelser. Etter lengre oppbevaring i varetekt selges dyrene til dyreforsøk. Alt som er verdt å leve for er røvet bort fra livene deres.

Løken Gård selger dyrene som livløse varer til laboratorier. Vi mener dyrene har rett til frihet ? uten overgrep, innesperring og smerte. Løken Gård bygger hele sin virksomhet på grove krenkelser av dyrenes rettigheter. Hvordan kan Løken Gård forsvare det de utsetter dyrene for?
- Fra lokengard.no


Så gå inn på linken åvom, og skriv under!!4 kommentarer

Lilliaaaan

13.12.2009 kl.20:38

fy søren !!!

skal absolutt skrive under !!

elise kristin

13.12.2009 kl.20:41

godt å se vi er flere som sprer det:) er så forferdelig..

I r l i n

14.12.2009 kl.02:31

VELDIG bra innlegg! er VELDIG imot dyreplageri!

sv; mange mange takk for kommentaren du la igjen på bloggen min i helga! Gud så koselig! :D Dine spor er dyrebare for meg på bloggen min og du skal vite at jeg setter veldig pris på deg, dine kommentarer og din blogg! Håper helga di var flott og at du koser deg til uka. Ikke lenge til jul nå! :D Take care verdifulle deg! :D

I r l i n

15.12.2009 kl.12:58

Hei lille solstråle! :D Jeg må jo bare takke deg for at du var innom bloggen og la igjen dine spor. Jeg blir så glad og motivert bare av en så "liten" ting, så jeg takker deg bare kjempemye! Jeg håper dagen dinblir helt fantastisk og at vi blogges senere. Ha en fin dag! Ta vare på deg selv, du er verdifull vettu! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits