Mot pels

Det er maange, maange i Norge som er er mot pels. Det er også mange kjendiser.Dette er bare noen kjendiser, som vertfall jeg kjente til. Det var en del til. Kilde: http://www.dyrevern.no

Jeg har bestemt meg for at jeg skal tvinge mamma til å få melde meg inn i Dyrevern alliansen, for 250 kroner i året. Det er ingenting! Da får man også 4 blader. Jeg vil støtte dyrene, og hjelpe til å få slutt på pels, dyremisshandling, og dyretesting. De jobber også med å få "Dyrepoliti" i Norge!

- -

Pels.
I Norge oppdrettes mink og rev for pelsens skyld. Dyrene lever innesperret i små nettingbur hele livet. Mange får abnorm adferd på grunn av burlivet; for eksempel biter de på sin egen kropp, eller dreper sine egne valper.

Ville dyr blir fanget i feller for pelsens skyld. Dyrene kan bli liggende i flere timer og kjempe for å komme seg løs.

Det er unødvendig å drette opp eller fange dyr bare for pelsens skyld. Moderne fuskepels ligner så mye på ?ekte? pels at selv eksperter kan ta feil.

Dyrevernalliansen arbeider politisk for et forbud mot pelsdyroppdrett og fellefangst.
____________________________________________
Dette er tatt rett herfra: http://www.dyrevern.no/Emner/pels


Du kan også melde deg inn i dyrevern alliansen: www.dyrevern.no
Ja, jeg linket mange ganger! Men det er for at jeg vil at du skal ta deg en tur innom!Nå må jeg si jeg ble skuffet over Puma! Svarte altså!Er du medlem i dyrevern alliansen, eller har planer om å medle deg inn?
Synes du dette innlegget ble langt og knølete nå?
Det synes egentlig jeg, men jeg ville prøve og få med mye nyttig, viktig og sann informasjon.

3 kommentarer

I r l i n

27.12.2009 kl.15:14

Heeei vakkreste! :D Endelig fikk jeg satt av tid til bloggen og derme til å si TUSEN takk for kommentar fra deg i romjulen! At akkurat du er innom bloggen min gir meg veldig mye glede og inspirasjon og jeg håper du vet hvor verdifult det er for meg! :D Kos deg kjempemasse videre og taaaake caaaare! :D *klaskogdansk* ;D

VANJA

27.12.2009 kl.16:42

åh, det vil jeg også bli medlem aaav!! fy søren, pelsindustrien er så fæl! jeg blir så sint. håper det snart blir slutt på over hele verden!

bra du har innlegg som dette :)

I r l i n

28.12.2009 kl.04:28

jeg er også FRYKTELIG imot pels! såå bra skrevet Kristina! du har alltid vært et talent på skriving!!

sv; hei igjen skjønnheten! :D Hjertelig mange takk for kommentaren din på innlegget mitt om den siden som forandret på utseende ditt. Det er ganske morsomt dah ;) Jeg kan jo utfordre deg her og nå til å gjøre det samme og poste bilde på bloggen din! :D haha. Bare om du vil selvfølgelig! :D Hadde jo vært gøy å se hvordan ditt resultat ble ;D hehe. Kos deg masse videre i natt eller i morgen, håper tiden i denne romjulen lyser opp for deg pena! :D:D Take care! :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits