Gratis buss i Bergen

Nå er det så mye forurensning i Bergen, at de setter inn gratis buss for at folk skal la bilen stå. Det synes jeg er kjempebra, at kommunen gjør sånn for å "redde Bergen". Om jeg kan si det sånn.

Synes det er litt skumelt å tenke på, at det har blitt så mye forurenset, spesielt i de store byene, Bergen og Oslo. Så da synes jeg det er bra at kommunen tar for å sette inn buss sånn at folk inser at det er bedre å ta buss, enn å kjøre bil, om du bare skal en time unna for å dra på jobb. Jeg tar jo buss hver dag, og det gjør også pappan min, og det vet jeg også mange andre gjør, for om morgenen er bussen helt full, og det er den også hjem, så det er bra at folk inser at buss er tingen.

Ok. mye repitisjon, men la gå.

Bergen forurensing luftkvalitet (Pål Bentdal)
Bilde tatt fra NRK1's hjemmeside. Dette er en plass i Bergen By.


Synes du det er bra at det blir satt i graits buss i Bergen? (selv om du ikke er der fra?)
Tenker du noen gang på forurensningen?

8 kommentarer

Janne Kaldvansvik

11.01.2010 kl.21:39

Ja, er det sikkert. Nei, jeg tenker ikke mye på det.

Hilde

11.01.2010 kl.21:50

Det visste jeg ikke, gratis buss i Bergen? Jeg bor rett utenfor Bergen, og syntes jo det er kjempebra :D

I r l i n

11.01.2010 kl.22:19

sv; takk for kommentar Kristina ! :D Du er så snill! :D Hvordan har helgen din vært om jeg tørr spørre? :D Kos deg masse i kveld!! :D:D

Kristina B.

11.01.2010 kl.22:27

Hilde: Det var på tv2-nyhetene, så fra i morgen så skulle det visst være graits ut uken, og er det like gale med forurensningene, fortsetter de :)

I r l i n

11.01.2010 kl.22:46

sv; godt å få unnagjort den slags ;D flittig du ass! :D nei min helg.. jeg var på sørlandet med min kjære. hjemme hos familiene våre, koselig! :D Du må bare kose deg MASSE i kveld pena! Ikke glem hvor fantastisk du er! :D

VANJA

11.01.2010 kl.22:53

oi, det var bra da! :)

jeg tenker litt på forurensingen innimellom.

janne kaldvansvik

12.01.2010 kl.21:34

sv: tusen takk! :)
det er sinnsykt skummelt at det skjer den byen jeg bor i ... bergen er den mest forrurensede byen i europa! det er sykt, det er ikke rart mennesker i bergen blir bekymret .

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits