Dette skal jeg spare til + ukens topp musikk

Haha, jeg har veldig lite å blogge om, men her kommer jo noe. Jeg har bestemt meg for at nå skal jeg spare litt penger. Da skal jeg spare til nye ørepropper eller plugger eller hva det kalles. Og da fant jeg noen kule GRØNNE på elprice. Ok, likte ikke det derre "tagge-mønstrtet" da, men de var grønne :D Eller, så har jeg lyst på skullcandy-propper. Hadde noen i knæsj-rosa, meen så ble de ødlagt, så bare den ene proppe-funket. Huff. Og de som er så dyre og da -_- Bla, bla, tull...


Ellers, så har jeg hørt på samme sang hver dag i over en uke nå straks :3 Det går nemmelig i sangene fra serien Glee. Elsker den serien <3 :D

Glee - Don't stop believin'  Dette er aboslutte favoritten min :D


Glee - No air  Orginalen er jo også nydelig da.
Hva synes du om proppene? Har du noen tips til noen gode propper/plugger?
Hva synes du om sangene?
Hva vil du lese om på bloggen min?

2 kommentarer

Lilliaaaan

19.01.2010 kl.23:25

kule propper :D:D

bra musikk :)

vil lese om alt :D anbefalinger, hva du har gjort den dagen, anntrekk, videoblogger... ja alt :D morsomt å lese bloggen din uansett :)

VANJA

20.01.2010 kl.11:13

sv: høres spennende ut da :D

hm, hadde ikke jeg kommentert dette innlegget? eller har du sånn at du skal godkjenne kommentarene? husker at jeg kommenterte det igår. haha :)

skrev ihvertfall: så stilige sånne øredingser :D er Glee en ny serie egentlig? Så plutselig at alle skrev "Glee :D" på statusene sine på face her en dag. haha :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits