Mine tea tree-produkter

Må bare beklage litt dårlig kvalitet på bildene. Kameraet likte meg ikke så godt i dag.

Her kommer et innlegg om mine tea tree-produkter. Jeg slet og sliter fortsatt med uren hud. Kviser og styggheter. Så sa ei klassen min at tea tree var et bra produkt. Og jeg sa at det var kanskje ikke så dumt å prøve det. Har jo prøvd så masse tinger, så hvorfor ikke. Så jeg startet med å kjøpe en enkel vask, og etter et par dager, så var huden allerede bedre. Etter et par uker med vask og krem, hadde over halvparten av kvisene mine skrumpet inn. Så tea tree har virkelig hjulpet huden min. Den er ikke plettfri nå heller, men mye bedre.


FØR                                                                                               ETTER
Vet ikke hvor godt du ser forskjell, men det er faktisk ganske mye på disse bildene. Ser det på
pannene vertfall. Jeg har ikke pudder eller noe dekkende på noen av bildene.


Jeg er ikke ekspert på noe av dette, og sier bare min mening og sånn som jeg har opplevd det.

Her er alle sammen i en fin flokk.Tea tree skin clearing:  Dette var det første produktet jeg kjøpte. Det er en vask. Det er en myk skum-vask som skal resne huden. Jeg liker den veldig godt, og den fungerer kjempebra.
Denne som mange av de andre produktene, du får veldig tør hud, men som senere ikke føles så tør etter ei ri.Tea tree blackhead exfoliating wash: Denne var det mamma som kjøpte fordi hun ikke fant den åvom. Det er også en vask, men denne har sånn "salt-korn-greier" som også skrubber huden. Jeg liker nå denne bedre en den åvom, og denne renser bedre siden den har de kornene som skrubber. Huden blir litt tør etterpå, men ikke så ille.Tea tree face mask: Ansiktsmaske. Den er helt grønn og lukter ikke noe særlig godt, og litt klissete og ekkel å smøre på, men når det er sagt, så får du en kjempemyk og fin hud etterpå. Og motsetning til begge vaskene og kremene så tørker ikke denne huden ut. Et annet minus er vell at den svir når jeg har det på, men det er på grunn av at tea tree er et veldig sterkt produkt, om jeg kan si det sånn,Tea tree skinn clearing lotion: Dagkrem. Har ikke så mye å si om den, uten at huden bli ganske tør etter bruk, men den tørheten forsvinner etter ei ri. Enten så er det fordi jeg ikke tenker over det, eller så er det bare sånn.Tea tree belmish fade night lotion: Nattkrem. En super krem å bruke før en legger seg. Også her tørker den ut huden, men det gjør meg ingenting siden jeg ligger å sover, så det er ikke noe problem for meg vertfall.Tea tree blemish gel: Et gjennomsiktig stoff du har på før du legger deg på de plassene du starter å få kviser. Da får du ofte en litt øm hud, eller en stor kul. Så har du på denne og lar den virke over natta, så demper den kvisen.Tea tree concealer: Dekkstivt. Denne og den åvom er mine to nyeste produkter. Jeg har ikke fått testet denne så veldig mye, men foreløbig så ser den ikke så aller verst ut. Problemet er vell at du kanskje ser litt hvor du har det, om du har det på en kvise som er tørket ut, men det gjelder også andre dekkstifter som jeg har prøvd vertfall.


Tea tree er vell først og fremst for de med uren- og fet hud, men den Blemish-gel'en og ansiktsmasken er jo fult mulig og bruke for alle. Ellers, så er det de med uren og hud som skal bruke det, etter sånn som jeg har forstått det, for det er utrolig sterkt produkt.


Så dette var mine 7 produkter. Håper du synes det sto noen lunde greit. Om du har spørsmål er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan.


Synes du det sto greit?


13 kommentarer

Marianne<3

28.02.2010 kl.15:46

Oj! Det så jo ut som om dette har hjulpet huden din kjempemasse!! Jeg har brukt den tea tree toneren i over 10 år nå sikkert, men ble så skuffet når de skiftet ut produktet. ( ble organisk eller noe?) Da var toneren plutselig helt annerledes :(

Maren

28.02.2010 kl.16:22

Body Shop er vel og bra, det, men vil du virkelig fjerne alle urenheter og sånn bør du gå til hudpleier og kjøpe produkter der i fra, for ingenting kan måle seg med det en gang. Eventuelt kan du gå på sider som f.eks. feelunique.com og kjøpe derfra. MD Formulations og Decléor er de beste merkene jeg har prøvd, og jeg har prøvd myye. Selv om det er dyrere, så er det SÅ verdt det!

VANJA

28.02.2010 kl.16:39

oi, stor forandring da! :D

jeg har den øverste der bare, og synes den funker bra! jeg sliter ikke så veldig med uren hud, men litt i pannen xD

veldig bra skrevet synes jeg :)

Tina Døsvik Toset

28.02.2010 kl.16:47

Wow, det var litt forskjell ja ;- o Bra du har funnet noko som fungerer for deg da Kristina, verkeleg!! (yy)

MARiANNE

28.02.2010 kl.17:20

Du kjøpte den på the body shop ja? :D

Kristina B.

28.02.2010 kl.17:22

MARiANNE: Ja, det gjorde jeg :)

Marie Louise

28.02.2010 kl.23:55

sv: hehe :p

Marie

01.03.2010 kl.12:03

Hmm, de må jeg prøve. Sliet med noe i pannen, så kanskje dette vil hjelpe :)

JANNE KALDVANSVIK

01.03.2010 kl.15:32

Disse skal jeg prøve! Sliter sykt med stygg hud..

Lilliaaaan

01.03.2010 kl.21:49

Kjempebra forklart :D

og bra innlegg ^^ virker ganske bra disse, og man ser jo at du har fått masse renere hud da :O :D

Karoline

02.03.2010 kl.21:16

sv; yaay! ^^

Emilie :)

11.09.2010 kl.22:20

vet jeg kommenterte veeldig sent på dette innlegget ! huden din ble virkelig forandret ! har gått litt på den "blemish gel ", den var helt ok ! Nå har jeg nettopp kjøpt den " Blackhead exfoliating wash". Spørsmålet mitt er : må jeg bruke fuktighetskrem etter bruk ? og gjør det noe om det ikke er en fuktighetskrem av samme merke ? håper du kan svare på det :P Kjempe bra blogg btw ! :)

Kristina B.

11.09.2010 kl.22:35

Emilie: Jeg anbefaler å bruke en god fuktighetskre etter bruk ja. Du trenger ikke bruke samme merke, jeg selv bruker ikke det :)

Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits