Lovlig blond 2

En utrolig bra komedie som handler om Elle Woods som spilles av nydlige Reese Witherspoon, som i Lovlig blond 1 utdannet seg jurist foresten, skal ta for seg en ny sak. Denne gangen: Få slutt på dyretestet kosmetikk. Hun skal stå foran den amerikanske kongressen og si sine meninger, og målet er få folket til å stemme på loven hun skal oprette mot dyretestet kosmetikk som hun kaller Bruiser-loven, siden hunden hennes heter Bruiser. Han er foresten verdens søteste homo-chihuahua.

Jeg synes filmen var kjempebra, og at det faktisk er en film som tar opp temaet dyretestning! Men jeg er litt skuffet over slutten. Det ender bra, er ikke det, men.. Ja, du får heller se den og ha dine meninger om den, men jeg er litt skuffet over slutten, men er ellers veldig fornøyd :D


Jeg synes hun er så utrolig nydelig og søt :3
Bilde fra google.no.


Bruiser.



Her er traileren.





Har du sett lovlig blond 2? Hva synes du om den?

5 kommentarer

Lilliaaaan

01.04.2010 kl.23:38

er det det den handler om? :O serr?

åh, har liksom sett litt av den osv, men aldri registrert at det er det den handla om ;o

ojj, da må jeg se den :D

VANJA

01.04.2010 kl.23:54

åh, elsker de filmene :D har både 1er'n og 2er'n :D synes det er bra at den tar opp dyretesting! er jo ikke ofte det skjer i sånne vanlige komedier.

jeg synes også Reese W. er utrolig søt :D dukkeansikt :')

Kristina B.

01.04.2010 kl.23:59

Vanja: Mhm, hun ser så utrolig uskuldig ut. Bra skuespiller også! Jeg har ikke sett 1'ern tror jeg ikke, og ikke 3'eren heller. Har værtfall lyst til å se 3'eren nå, hvilken sak hun skal løse den gangen :)

♥ janne

02.04.2010 kl.15:01

har sett begge to før, og så toeren igjen i går. elsker dem! :)

sv: jaa, vet det! <3

♥ janne

02.04.2010 kl.15:55

sv: tusen takk, Kristina <3

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits