Det skal så lite til..

.. for å føle seg litt bedre, eller litt stolt av seg selv.

Vertfall for meg.
Det som skal til at jeg blir litt stolt av meg selv, er at jeg for eksempel: Ha bestått en muntlig fremføring, siden jeg blir så nervøs da, fått en bra karakter på ei prøve, eller som i 10'ende klasse, da jeg ble med på klassetur til Tr.Heim når jeg egentlig hadde tenkt å bli hjemme, siden jeg ikke er så glad i lange bussturer.  Så da jeg faktisk ble med, så ble jeg stolt av meg, og fikk mange positive tilbakemeldinger  fra lærerene, noe som var veldig koselig, og gjorde meg glad.

Noe annet som gjør meg i bedre humør, er å få en fin kommentar, eller at noen kommer og sier: Håper du får en god påske, jeg er glad i deg, eller, håper du får en fin dag :) Ikke så mye som skal til.


For å få med litt bilder:

Anna Lena og meg, på klasseturen i Tr.Heim. Ute på sokkelestene etter
mange mil med buss og gåtur.Rufuspusen min gjør meg også glad, når han kommer for å kose <3Hva gjør deg glad?

3 kommentarer

Lilliaaaan

02.04.2010 kl.22:35

skjønner hva du mener :)

Jeg blir glad av... hm... fine komentarer som du sier, og ja.. hestene mine xD :D

♥ janne

02.04.2010 kl.22:58

Tantebarnet mitt, meningsfulle kommentarer på bloggen, mennesker som vet hva de skal si til rett tid, musikk og venner+familie

VANJA

02.04.2010 kl.23:11

det er ofte veldig lite som skal til ja, for at man blir glad eller føler seg bedre :')

jeg blir glad når folk viser at de setter pris på meg, fine kommentarer, komplimenter, være sammen med familien og venner : ) osv osv :'D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits