Langfredag

Ble litt sent ute med dette innlegget, men det får våge seg.

Jeg regner med at de fleste vet hvorfor det heter langfredag. Sier det uansett, det var da Jesus døde på korset. Dagen Jesus ofret livet sitt for verden. Døde for oss. Det er jo det påsken handler om. Jesus' død og oppstandelse, ikke gule påskekyllinger og påskeegg, fylt med godteri. Ok, jeg innrømmer det, når jeg hører påske, tenker jeg med ett på gule påskekyllinger og egg, men det er jo ikke det påsken handler om, egentlig, men sånn er det nå blitt, og kommer vell også til å være i lang, lang tid.


Malt av Diego Valázguez.
Bilde finner du under søket på langfredag på
google eller wikipedia.


Tenker du egentlig over hvorfor vi egentlig feirer påske?

3 kommentarer

VANJA

03.04.2010 kl.01:02

bra noen skriver om det der :):) jeg tenkte på det idag faktisk.. at det er jo fra bibelen det kommer at det heter Skjærtorsdag og Langfredag.. men allikevel har påsken bare blitt til påskekyllinger, påskeegg osv ;p synd..

kjempebra innlegg! :)

VANJA

03.04.2010 kl.01:07

søkte på "påske" på wikipedia: "Påsken er sammen med julen den mest sentrale av de kristne høytidene, og feires til minne om Jesu Kristi lidelse, død og oppstandelse"

tror ikke så mange husker/vet om det ;s

Lovise

04.04.2010 kl.12:11

Kjempebra innlegg!! Må innrømme jeg selv glemmer det i blant... det er så utrolig dumt!!!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits