Dette er meg.

Dette er jo min blogg, så du som leser begynner vell å kjenne meg nå. Jeg har jo skrevet mange innlegg, et der jeg fortalte hvordan jeg hadde det på skolen, som du finner her, og jeg har skrevet 100 tinger om meg, som du kan finne her.  Nå kommer det en litt mer tekst-skriving om meg, bare for å få det litt under system.


Jeg heter da Kristina, er snart 17 år, 14.juni 1993 ble jeg født. Jeg går på Media og kommunikasjon på Molde VGS og holder på å fordype meg i faget Film, noe jeg ikke skjønner selv hvorfor jeg valgte, for den eneste grunnen til at jeg valgte media er på grunn av Foto. Det er det jeg liker, og det skal jeg velge neste år :)

Jeg har en kanin som heter Silke, og en katt som heter Rufus. Begge betyr max for meg.

Silke-kanin <3Rufus-pus <3


Jeg elsker dans og dropper gjerne skole og lekser for å dra på linedance-trening en gang i uken. Jeg har gått på dans i 7 år. Har vært innom mye Jazz-ballet, moderne jazz, hiphop, litt disco, balletøvelser og break-dance.


Min gamle dansegruppe. Dette bildet er tatt rett før en av våre siste fremføringer.
Savner onsdagene med disse herlige personene <3


Linedance-gruppa. Noen av disse personene har dessverre sluttet, mens
noen nye har begynt. Herlige mennesker <3


Jeg som person:
Jeg er en veldig rolig person, egentlig. Jeg liker ikke å feste, og jeg liker heller ikke alkohol. Jeg hater alkohol. Det er ikke ofte jeg bruker ordet hater, men det gjør jeg om alkohol. Jeg er også veldig sjenert, noe som gjør at jeg sliter med å skulle jobbe med journalistikk på skolen der vi ofte må ut og intervjue folk, og jeg blir skikkelig nervøs av å ha fremføringer. Det er helt forferdelig.

Noe jeg hater mer enn noe annet nesten, er sprøyter. Det er så.. Ææh.. Alt som har med leger, sprøyter, tannleger, er min største frykt. Jeg har aldri gått til tannlegen alene før, og jeg har aldri vært med legen, men med helsesøter for å ta sprøytene og sånn, men aldri alene.

Jeg er kjempebarnslig. Rommet mitt har en mange bamser, og to av de har jeg ved hodet mitt, en ved fotenden og mange på hylla. Så ligger det også mange i en stor plastikkpose under senga på gjesteværelse :3Bilde fra google.


Det siste jeg kan si er at jeg er Kristen. Det er eneste meg i hele familien min som det, så mamma og pappa vet det sikkert ikke. Jeg er ikke den som synes det er så veldig morsomt å dra i kirken, for det jeg forbinder med å være Kristen er å tro og be.


Dette er meg. Jeg er meg 100%. Jeg kunne skrevet veldig mye mer, men innlegget kan ikke bestå  av mer tekst  nå føler jeg, og det er på tide å legge også. Om du vil vite mer, si fra, så skriver jeg mer.


Hvordan er du som person?
4 kommentarer

Lilliaaaan

07.04.2010 kl.23:23

kjempebra innlegg kristina :)

Lovise

07.04.2010 kl.23:31

skikkelig bra skrevet Kristina!!! :-D

VANJA

07.04.2010 kl.23:49

så bra innlegg :) du virker som ei kjempejente synes jeg =)

Jov

09.04.2010 kl.20:22

Kjempe fin blogg!

Kommentere tilbake ? (A)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits