Venneforespørsøler


Det er skikkelig koselig og se at jeg har fått nye venneforespørsler her på bloggen, men jeg lurer på en ting: Hvorfor legger du akkurat til meg som venn? Er det fordi du leser bloggen gjevnlig og vil følge med, eller er det fordi du vil ha flere lesere?

Da kan jeg si med en gang: Jeg er ikke den som bare godtar og godtar, neida. Jeg godtar de som kommenterer ofte. Men jeg går jo innom hver blogg jeg får forespørsel om, og scroller nedover for å se om jeg kunne ha tenkt meg å lest den, men får jeg ikke interesse for bloggen, og den personen ikke kommenterer hos meg, dessverre. Det er jo litt forskjellige grunner, noe er jo fordi jeg ikke orker å ha over 200 venner som ikke kommenterer og som jeg egentlig ikke leser. Så sånn er det bare. Face the truth, eller noe sånt.


Fortsatt er jeg uten kamera, så derfor veldig dårlig til å blogge fortiden.

--
Jeg teset foresten ut Clearasil. Jeg liker jo Tea Tree-produktene kjempegodt, og er veldig fornøyd, men jeg tenker hvorfor ikke teste ut noe nytt, og se. Jeg merker jo om Clearasil ikke er noe for meg, og bare slutter da. Men jeg skal uansett ikke slutte å bruke Tea Tree av den grunn :)Jøss, i "dag" var jeg gavmild med ordene.

Hva har du gjort i det siste?
Leser du bloggen min, men kommenterer sjeldent?
Prøvd Clearasil? Hva synes du?

14 kommentarer

Lovise

10.04.2010 kl.00:42

er så enig!! utrolig irriterende når folk legger meg til, folk som aldri har verken lest eller kommentert bloggen min før :p

Lovise

10.04.2010 kl.00:46

sv; ja, er jo kjempebra det også! Jeg skal virkelig prøve å fortsette slik som dette :)

Hanne JT

10.04.2010 kl.00:51

Utrolig fint design. Oppdaga bloggen din akkuratt nå og leste det første innlegget.

Du har vært snill om du ha besøkt bloggen min? :)

www.p0wa.blogg.no

milkshake - lou

10.04.2010 kl.03:53

funkar clearsil:et? :)

VANJA

10.04.2010 kl.10:45

jeg får venneforespørsler hver dag nesten, og bare godtar alle tilfelle noen av dem faktisk ber meg som venn fordi de vil følge med på bloggen x) men er ganske sikker på at de aller fleste legger til folk bare fordi de er desperate etter lesere :p jeg har sånn bloglovin' til å følge bloggene jeg leser, så da gjør det ikke noe for meg hvor mange venner jeg har på blogg.no siden jeg aldri følger med på den logg-tingen xD

skriv senere om den clearasil funker da :):)

Lilliaaaan

10.04.2010 kl.11:28

jeg får også venneforespørsler, hver dag!! jeg godtar de bare jeg xD Orker ikke å sjekke alt osv :) men det er til tider litt irriterende da -.-

oi, enig med vanja her :D du må si ifra om den funker ü

Kristina B.

10.04.2010 kl.12:16

Vanja: Hvordan den bloglovin-greia fungerer da?

Jeg skal prøve å huske å skrive om den fungerer ja ;)

Kristina B.

10.04.2010 kl.12:16

Lilliaaaan: Jeg skal prøve å huske det ;)

milkshake - lou

10.04.2010 kl.17:27

svar: aha, säg till om det funkar bra :D

aijou.

10.04.2010 kl.21:15

haha, jeg så deg idag D: På bussholdeplassen i Batnfj-

så kom jeg på at jeg hadde glemt bloggen din, fordi jeg leser den iblandt:''3 I og med at vi har masse tilfelles ogsånt, blir det gøy å lese. Også det med uren hud, har vi til felles w<' jeg bruker hele sette av Garnier PureActive produktene - virker _utrolig_ godt, anbefales på det sterkeste og teste ut(!) Kan kjøpes på HM for kjempe brae priser (70-80 kr.)

kawaii-chan ja mata ne, Genki de.

Kristina B.

10.04.2010 kl.21:34

aijou.: Jeg var ikke i Batnfjorden i dag da, thehe [x :3 Men takk for at du leser bloggen min, gøy :D Jeg har testet ut noe fra PureActive også, og det fungerte i begynnelsen, men så virket det mindre og mindre, egentlig, så Tea Tree fungerer kjempebra med meg da :)

VANJA

11.04.2010 kl.02:02

bloglovin' er bare sånn at du registrerer deg, og så legger du til alle bloggene du leser, og da har du liksom ei liste over hver blogg og så ser du alle de nye innleggene hver gang du logger inn :) når du trykker deg inn på et innlegg, blir det markert som lest, så neste gang du logger inn vises bare de nye som har kommet. haha, jeg er så flink til å forklare! :) og så hvis det er noen innlegg du ikke vil lese, så er det bare å trykke "marker blogg som lest" ;)

aijou

13.04.2010 kl.17:52

WHAAAAAAAAAAAAAAT D:

jo, det var deg D: D: du og noen venner .>

Kristina B.

13.04.2010 kl.20:46

aijou: [x Var no ikke det. Hehe. På lørdagen holdt jeg på hjemme hele dagen, så det måtte vært mine onde tvillingsøster eller no ;P

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits