Testresultat av Clearasil
For en 3 uker siden, så kjøpte jeg ansiktsvasken Clearasil, og jeg skulle skrive litt hva jeg synes om den, så her kommer det.

Kan jo begynne med utesende, og det er jo helt greit. Det er en sånn trykk-greier, så det er jo enkelt og greit sånn sett, den har en god og mild lukt og for de som lurer, så smaker den ikke noe vondt eller noe. Haha! Det som er mest positiv med denne, er at den gir litt fuktighet til huden. Man blir ikke tør og ekkel av den.

Har egentlig ikke så mye negativt å si om den.  Alt i alt, så er den helt grei, og det er denne jeg bruker for tiden, morgen og kveld. Jeg svikter tea tree!

--
Ok, svikter ikke helt tea tree. Nå sitter jeg her grønn og fin med tea tree-maske. Den er så utrolig god. Et av mine favoritt produkt fra tea tree.

Fiint!


Siden tidligere jeg skrev, så har jeg gått tur sammen med mamma. Var godt og få fri fra øving og skriving til muntlig. Men nå skal jeg starte opp med det igjen. Skal ha en liten "general prøve" for meg selv ;)


Har du prøvd clearasil? Hva synes du?
Prøvd Tea tree ansiktsmaske? Hva synes du?

3 kommentarer

VANJA

25.04.2010 kl.22:05

har ikke prøvd det nei :) kanskje jeg gjør det : )

har sånn ansiktsskum ting fra Tea Tree, men har ikke prøvd noe mer enn den ^^

Lilliaaaan

25.04.2010 kl.22:29

hm, virker bra :D:D

Anna Lena

28.04.2010 kl.20:04

Bra du kjæm me tebake melding ta clearasil :D

Tea tree ansikts maske e utrulig bra synst e å! :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits