Sminke, sminke og enda mer sminke

Haha, her kommer et innlegg hvor jeg sier min mening om sminke, og sminkebruk! Altså.. Først av alt, så synes jeg at alle jenter på 12-14 år, nesten bare blogger om sminke og mote. Unnskyld meg, men ei jente på 12 år allerede startet med å kline på seg brunkrem, pudder, maskara, øyenskygge, rouge.. skal jeg fortsette? Poenget mitt er.. Jeg synes jenter starter tidligere og tidligere med sminke. Jeg selv, startet ikke før 8.klasse, og alt jeg brukte var litt maskara. Nå, så er jeg snaart 17 år, og bruker litt pudder og litt rouge og maskara! Jeg har unntak, hender jeg tar på meg litt øyenskygge og litt mer, om jeg skal ut en plass, men det er veldig ekstremt sjeldent!

Jeg synes at å starte med sminke når man starter i 7. klasse er greit, men da må det være med måte på!!  Kanskje er det bare jeg som synes det, men jeg er sånn! ;)

Kan jo stille et spørsmål: Hvorfor bruker du sminke? 
Jeg kan selv svare på det og si: Fordi jeg har veldig lyse øyenvipper, så de vises nesten ikke, og da ser jeg også veldig trøtt ut, selv om jeg er lys våken !


Legger med et bilde av meg, her 100% uten sminke, 100% uredigert! Bare for å vise at jeg godt kan gå
uten sminke ;) Snakk om å gå uten, i dag glemte jeg rett og slett å sminke meg. Haha! 
Som du ser, øyenvippene mine vises ikke -_-


Hva er din mening?
Når startet du å sminke deg? 
Ble dette innlegget dumt? Føler jeg bare skrev tull egentlig, men min mening, er min mening!

4 kommentarer

Lilliaaaan

02.06.2010 kl.19:42

Enig med deg der ja!

Bruker sminke av samme grunn som deg egentlig :)

Bra innlegg!

VANJA

02.06.2010 kl.22:57

SÅ enig!! jenter begynner å sminke seg tidligere og tidligere som årene går. da jeg begynte på ungdomsskolen i 2000, var det nesten ingen som brukte sminke. jeg begynte å ta på meg LITT mascara i 9. klasse, og fortsatte med bare mascara helt til 10., da kunne jeg ta på øyenskygge av og til. tidene forandrer seg!

jeg sminker meg fordi jeg ser helt skutt ut uten sminke, haha :D går aldri ut uten. greit nok at jeg kan vise meg for folk feks på overnattinger uten sminke, men ikke ute feks på byen xD oog samme grunn som deg - øyevippene mine er helt lyse :)

jeg synes ikke unger trenger å sminke seg før de begynner på ungdomsskolen, haha :)

sunniva - pumbaa

02.06.2010 kl.23:27

Bruker sminke fordi jeg føler meg tom uten. Har bare blitt en vane å sminke seg :-) Startet i 7. klasse.

Anette

15.06.2010 kl.15:24

jeg vet, sminka meg ikke skikkelig med foundation osv før videregående, brydde meg lite om det liksom.. bruker ikke så masse sminke nå heller, tar litt sol av og til å da trenger jeg ikke foundation, også farger jeg øyenvippene, gjør alt mye raskere om morran xD

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits