Vitamin well


Sett disse? Og helte tatt, smakt de?

Jeg prøvde den som heter Vitamine Well Care. Er ikke helt samme design på de flaskene som selges her da, men ja. Denn hadde en smak av Rød Grapefrukt. Den var kjempegod, men hadde en litt rar smak, men var likevell mer god en rar. Hahah, joda, sån ner det når jeg ska forklare. 

Jeg vet ikke så alt for mye om disse, men det sies at de faktisk er sunne. Om det er sant, det er jeg ikke sikker på, så om du aner det, så si fra! Etter den svenske hjemmesiden for disse drikkene, så innholder de vitaminer, og Vitamine well Care, som jeg valgte, innhold biotin, (også kaldt vitamin H) som er bra for hud og hår. Så om dette er sant, så er det jo en positiv drikk dette :) 

Godt var det vertfall!


Smakt det?
Hva synes du? 
Er de sunne eller er det bare nok et sukkervann tror du? 

5 kommentarer

Lilliaaaan

14.06.2010 kl.23:40

har aldri smakt.. har litt lyst da :)

VANJA

15.06.2010 kl.01:11

sånn selger vi på Rema tror jeg :D husker da vi fikk det inn, så fikk vi sånn gratis vareprøve som vi hadde på spiserommet. jeg smakte på en med eplesmak, og det var godt! sjefen min sa ihvertfall at de var sunne. hvis man får lyst på noe å drikke, så kan man ta sånn istedenfor feks brus liksom :)

Everest

15.06.2010 kl.03:21

Sv: De er noe av det sunnere du kan drikke. Med tanke på all brusen og alt det der, men rent vann vil alltid være sunnest =)

Kristina B.

15.06.2010 kl.08:12

Everest: Ahaa, I see ;)

Lovise

18.06.2010 kl.14:15

Har alltid hatt veldig lyst til å smake de, men jeg tørr rett og slett ikke, haha. Jeg er utrolig pysete når det gjelder ny drikke osv ;p

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits