Om meg

De fleste har vell fått med seg at jeg heter Kristina og jeg fyller år hver 14. juni. Jeg bor en liten plass kaldt Gjemnes. Trives veldig godt i denne lilla bygda. Bor her sammen med mama, pappa, katten Rufus og kaninen Silke. Har gått tre år på medier og kommuikasjon, men går nå på høgskolen i Molde, på årstudium i idrett. Dette resulterer i en del bilder på bloggen min fra turer, skolen og diverese, samt at det også kan bli litt trening av og til.


Jeg har brukt rundt 10 år av livet mitt på dans. Startet med jazzballet i fjerdeklasse og hold aktivt på med det til tiende. I løpet av de årene var jeg innom mange ulike sjangere som hip hop, moderne, moderne jazz, mtv-koregrai, ballet, lyrisk hiphop og enda fler. Jeg startet også på linedance i tiende og holde på med det i to år. Etter dette ble det stopp, men startet med Zumba så dans er fortsatt med meg på et vis.
 

Ja, jeg har tatt bilde av bildet. Tror jeg gikk i 4.klasse her.


Dansegruppa. Her under et jazz-nummer, en av mine siste opptrender.


Linedance-gruppa Bærre Arrti.


Jeg startet på media siden fotografering var en stor interesse. Jeg holdt blant et fotokurs over fire kvelder+to dager med litt diskutering og fotografering. Dette var utrolig lærerrikt og jeg tar det med meg videre.


To bilder jeg selv er veldig glad i og har fått en del skryt for. Se flere på BILDER! Rufus-pus og Silke-kaninen min.


Jeg er nok ikke den mest aktive og flinke bloggeren, så vil du følge med, er jeg aktiv på twitter under navnet; silke333, og også på instagram, brattbakken. Følg meg!

7 kommentarer

VANJA

06.08.2010 kl.00:03

så fint skrevet :)

synes du virker som ei utrolig grei og morsom jente! :) hadde vært litt morsomt å møtes engang, haha :D vi har jo noen felles bekjente og xD

I r l i n

06.08.2010 kl.12:12

fine bilder. bra skrevet, søøt du er!

sv; tusen takk for kommentar på bloggen min, jeg ønsker deg den flotteste helg med mye morro! Det fortjener du! :D Take care and have fun! :D

Lilliaaaan

06.08.2010 kl.17:12

kjempebra skrevet! :) og fiine bilder :D

Lilliaaaan

06.08.2010 kl.21:03

sv; tusen takk! :) ja sangen er fin :D

Lilliaaaan

06.08.2010 kl.23:20

sv; haha :D

I r l i n

07.08.2010 kl.15:05

dette var gøy å lese, visste jo en del av dette fra før, men lærer stadig mer. pena! :D

sv; tusen takk for at du la igjen spor på bloggen min, setter veldig pris på det! Håper du får en flott lørdag! Take care! :D

maria sletnes aandal

03.03.2012 kl.19:20

kjempe bra blogg :)(L)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits