Fornøyd med meg selv

Jeg, som sikkert mange andre, er ikke helt fornøyd med meg selv. Jeg skulle ønske jeg var mye tøffere, var sprek,  hadde strammere mage, lår og rompe, jeg skulle ønske jeg ikke slet med uren hud, og jeg skulle ønske jeg var brun. 

Desverre er jeg ikke noe av dette. og det må jeg akseptere, noe som ikke alltid er enkelt og "bare, bare". Jeg må lete inn i meg selv, etter de positive tingene, og jeg har mange positive ting å se på. I 8-10 klasse, så hadde vi MOT på skolen, og av og til, så skrev alle ned positive ting om seg selv, og hverande. De har jeg hent opp over senga mi, og de sitter jeg tritt og ofte å leser for å bli i bedre humør på dårige dager! 

Av og til, så er heller ikke de fine tingene som står skrevet "bra nok". Av og til, trenger jeg bare å være.. trist, sint og .. skuffet, selv om det er helt forferdelig..


Bilde fra we ♥ it

4 kommentarer

Lovise

23.08.2010 kl.00:04

bra skrevet :) utrooolig viktig!
Helt enig, jeg finner ofte ikke så brae ting ved meg selv, og ting jeg ikke har ved meg selv. Det er dumt at det er sånn, menmen.

Lilliaaaan

23.08.2010 kl.21:03

bra skrevet! er så enig. er sånn selv.

VANJA

29.08.2010 kl.17:21

kjempebra skrevet, jeg tror at alle har det litt sånn. da er det kjempeviktig at man fokuserer på det positive :) jeg har også mange ting jeg ikke er fornøyd med.. :s

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits