To ting du kanskje ikke viste om meg.

Dette jeg forteller nå, har jeg vurdert å ikke skrive her, men, når jeg tenker meg om, så er det ikke hemmelig, og det er garantert mange som har opplevd det samme.

  • Jeg er ikke fornøyd med meg selv.
    Jeg er jenta med tynner armer, en smålubben mage og store lår. Samtidig, har jeg gått i 3-4 år med probler med kviser, som jeg ikke får bekvitt. Hvordan kan jeg da være fornøyd med meg selv og utseende mitt, når selvtilitten er på bunn?

  • Forrige uke var den hardeste uken i mitt liv.
    Alt startet på tirsdag, mamma sa til pappa at han måtte kjøre henne til legen. Jeg lå å halvsov i stolen og tenkte ikke over det, helt til mamma sa: Jeg skal ta røgtnen av en kul jeg har i brystet. Da bråvåknet jeg og viste ikke hva jeg skulle si eller hvordan jeg skulle reagere. Torsdagen var dagen hun skulle dit, og den dagen gikk med til gråting på skolen og klemmer fra gode venner. I nest siste time, fikk jeg svar fra mamma om resultatet: Hun var helt frisk, og det var en godartet Cyste. Og igjen, tårene min rant! Dette gikk da over tre dager, men enda så er jeg ikke over det hun sa, og sjokket. Det kan ta sin tid.


Så nå vet du det! Jeg vet jeg ikke er den eneste som har opplevd dette, derfor deler jeg det her, for det er ikke hemmelig eller noe!Hvorfor kan jeg ikke være så lita igjen, med ingen problemer!


7 kommentarer

Tina ü

19.09.2010 kl.23:16

følest sikkert litt godt å få det ut også (: gråte er veldig godt det<3 bra at mammaen din er frisk Kristina! (:

VANJA

19.09.2010 kl.23:33

huff, så fælt å få høre sånt om mammaen sin! :O jeg vet ikke hvordan jeg hadde reagert.. hadde nok blitt LIVredd! BRA at hun var frisk da!! :)

jeg synes du har grunn til å være fornøyd med deg selv jeg! det med kviser forsvinner nok, jeg slet også litt med det før :s irriterende greier... jeg synes ihvertfall at du både ser og virker som ei utrolig koselig og morsom jente! :) så bare stå på videre, kristina :D

Anna Lena

20.09.2010 kl.12:10

E synst du e kjeeeeempe fiiiiin e! Du ska værra fornøyd me d sjøl <3 Finst ikkje så mange jentå som d Kristina! gla i d ! <3

Off, d va surt å høre d me mor di :(:( Bra at ho e frisk! håpa alt går bra!

Kristina B.

20.09.2010 kl.15:18

Anna Lena: Aawi, takk søta! Gla i d å, Anna Lena <3

Mari Halset

21.09.2010 kl.17:27

Bra d ikke va noe i veien med mamman din da :)

du e jo kjempe søøt <3

Lilliaaaan

22.09.2010 kl.13:47

åh, så bra at det ikke var noe alvorlig med moren din :o!:)

er ikke så lett å være fornøyd med seg selv ;s men tro meg, du ER pen og drittgrei :D og det er mange andre som synes det og ^^ belive me!

Kristina B.

22.09.2010 kl.20:39

Lilliaaaan: Aaawi, tusen takk :'D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits