Dette irriterer meg

På spørsmålsrunden jeg hadde sisst, fikk jeg spørsmål om hva jeg irriterer meg over, og da kom jeg ikke på noe som helst, jeg som er superlett og irrtere. Så nå tenkte jeg at jeg kunne lage en liten liste over hva som irriterer meg.

  • Folk som får tinger jeg har ønsket meg lenge.

Japp, dette er en sånn superteit ting og irritere seg over, men jeg blir så.. ååh, arg. Det kan være noe så enkelt som en genser som jeg lenge har sett på, så går jeg sammen med ei venninne og sier at den ønsker jeg meg, så tar hun og kjøper den. Beklager venner, ikke vondt mot dere, jeg er kjempeglad i dere selvom :) Og dette var ganske mye værre før ^^''

  • Folk som skal være best, men sier selv de ikke vil være det.

Altså. huff, ja. For meg, så sier den settningen seg selv, men det er jo litt sånn som skryting da liksom, og sier/skriver: "Ikke for å skryte altså". Kan du ikke bare ærlig innrømme at jeg er stolt av meg selv, eller noe sånt? Ikke vanskelig egentlig, det er låv :)


Jeg er stolt av meg selv for denne prøven :D

 

  • At det finnes så mye godteri!

Haha, selvfølgelig er dette litt tull, men ja, hadde det vært litt mindre og velge i mellom, hadde jeg kanskje ikke vært så godtemoms som jeg er.Bilde fra google.

  • Folk som skryter av å være full/fyllesyk.
Dere er så teite. "Åååh, litt redusert i dag ja!" Det er noe av den teiteste settningen jeg vet å lese på søndagene på facebook. Beklager altså!
Så dette er noe av det som irriterer meg. Kunne ha laget en laang liste.

 

Hva irriterer deg?

3 kommentarer

VANJA

24.10.2010 kl.20:16

ååh, jeg er enig i alt faktisk! særlig det siste.. det er dritmange jeg er venn med på face som skriver sånt, og det irriterer meg hver eeeneste gang :p

Lilliaaaan

24.10.2010 kl.21:51

enig ;)

Anna Lena

25.10.2010 kl.21:00

enig på den siste der ja!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits