Supergira!

Jøss, to innlegg på en dag som i dag og greier. Men over til overskriften.

Jeg er skikkelig gira på å bli sunn nå. Ja, jeg har sagt dette uendelig mange ganger, og senest i dag, kjøpte jeg SMÅGODT, fordi det kostet bare 15 kroner for en boks på mix. Men sånn som i dag, har jeg vært på trim, sammen med.. ehe, damer da, men også med Inger Hilde-vennen min. Der er det sånn aerobic, zumba og styrke. Herlig! Så på torsdag og søndag skal jeg på Zumba,  og torsdager har vi jo også gym, så jeg blir skikkelig gira til å være sunn når jeg trener :D

Så ja, nå er det ikke mer godteri denne uken, det jeg greie!


Bilde fra google under søket zumba.


Bilde fra google under søket trening.

Nå kjenner jeg at kroppen min verker, men har det kjempegodt likevell. Skal se ferdig 71 grader nord, og så finne senga :)

 

Hva har du gjort i dag?
Har du noen motiverende ord til meg? :)
Tips til noe sunn mat jeg kan ha på skole og kvelds-mat?

5 kommentarer

VANJA

25.10.2010 kl.22:59

så bra! :D du er heldig som har tid til å trene, jeg rekker ikke annet enn stallen, ridning og jobb jeg nesten :) har så lyst å begynne å trene på treningsstudioet her i sentrum, bare ett minutt å gå fra meg liksom. men har ikke tid, og så er det så dyrt :/ MEN å drive med hest er jo trening det og da (a)

lykke til :) det med godteri kan du bare bli vant til å kjøpe KUN i helgene :) hvis du er fast bestemt på det, så går det nok :) jeg har blitt ganske flink til det selv.. var ikke det før xD

Lilliaaaan

26.10.2010 kl.19:17

åh, så bra da :D

Lilliaaaan

26.10.2010 kl.22:54

sv; haha :D

MARIANN

27.10.2010 kl.10:52

åå, så herlig :D

zumba virker så gøy, men jeg har nok ikke tid ... :p

Lilliaaaan

27.10.2010 kl.21:29

sv; haha, ja han er søt :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits