Ølløv-jenta

Var jo innom bloggen til Katrine, da jeg så hun hadde skrevet et innlegg om "ølløv-jenta". Hun har jeg i det siste hørt mye om, og jeg viste ikke helt hvem hun var, men fant det fort ut, og jeg sier bare: Hva skjer med Norges befolkning? At det går ann å være så frekk!. Jeg kjenner jeg bobler av raseri! Hun er 10 år, og hun gjør bare det resten av Norge gjør, blogger.

Hun er da ei kjempesøt jente, som fortsatt er under utvikling og læring. Hun blir mobbet på grunn av utseende sitt og hvordan hun er og snakker. Hvorfor? Hvorfor skal folk kommentere sånn til ei ti år gammel jente? Jeg blir helt.. ååh, så sint jeg er, kan ikke få sagt det nok!!


Disse kommentarene, de er noen av de som går for langt! VET DERE HVA ALTSÅ!!  Synke så lavt!!

Jeg synes denne jenta er utrolig modig, og hun laget også en video hvor hun sier at folk ikke skal kommentere stygt til henne, og det krever mot! STÅ PÅ sier jeg bare!

 

Hva sier du?


5 kommentarer

VANJA

31.10.2010 kl.21:07

jeg oppdaga også videoene hennes her om dagen, den første jeg så var den der hun forteller hvor irritert hun er over de stygge kommentarene.

jeg blir like sint som deg!! fatter virkelig ikke hva som feiler folk! de har jo ikke hjerne til å tenke at jenta faktisk bare er en liten unge, som ikke skjønner alt ennå, og som faktisk også tenker som en unge. da er det utrolig frekt å skrive drittkommentarer (det er jo frekt i seg selv, uansett) - det kan jo såre henne skikkelig, og siden hun er så ung så tar hun jo til seg ting lettere enn ungdommer og voksne.

men jeg synes foreldrene hennes burde passe på litt, og ikke la henne legge ut så mange videoer av seg selv..

Kristina B.

31.10.2010 kl.21:43

VANJA: Ja sant, foreldrene skulle kanskje ha passet på, men hun har jo faktisk ikke lagt ut noe "alvorlig" akkurat.

I r l i n

01.11.2010 kl.15:24

hjelpes, har ikke ord. (og tusen takk for kommentar på bloggen min, snille du! :D )

Lilliaaaan

02.11.2010 kl.15:18

åh, er helt enig med deg!

Lovise Hatlen

04.11.2010 kl.00:27

jeg må innrømme jeg lo litt med en gang jeg så videoen av henne.. men det var før hun ble mobba for det. jeg er helt enig i alt du skriver. det som er det verste av alt er at hun har slettet alt selv, men ANDRE har lagt de ut igjen av henne. Hun kan heller ikke kreve at de blir slettet, for hun har allerede lagt de ut selv først. Dette er helt forferdelig, videoene kan bli liggende ute for alltid for alt vi vet... Stakkars jente. Hun er 10 år gammel og visste overhodet ikke om konsekvensene av videoene da hun la de ut. Og det er faktisk ikke sikkert foreldrene hennes visste om bloggen hennes før det ble så me styr. Tenk når hun blir eldre..... huff :((

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits