Katie Piper

Var det noen som så dokumentaren om Katie Piper i går kveld?

Hun er nå 27 år, og tidligere model. I 2008 ble hun utsatt for en ulykke. Hun fikk nemmelig kastet svovelsyre over seg av en mann som eks-kjæresten hennes hadde hyret inn, og hele ansiktet hennes smeltet vekk, og hun ble blind på det ene øyet. Hele livet hennes ble forandret etter det, og hun var ikke utenfor huset på over ét år.

Slik så hun ut før ulykken. 24 år gammel.Slik ble hun seende ut etter ulykken og mange opperasjoner.


Slik ser hun ut nå /
dette er vell muligens fra 2009/, her sammen med Simon Cowell.

 

Noe hun fant ut etter at modell-karieren hennes tok slutt var at skjønnhet kommer innenifra. Etter at hun fikk selvtilitten sin tilbake, så sa hun selv at hun er Pen, fordi hun har selvtilitt. Jeg blir bare så imponert over det hun sier etter et sånn ulykke.

3 kommentarer

VANJA

05.11.2010 kl.00:23

åh, jeg fikk ikke sett dokumentaren! jeg skulle jo egentlig se den :(

men huff, det er helt forferdelig det som skjedde med henne. jeg fatter ikke hva som foregikk oppi hodet til eksen (OG mannen som faktisk gjorde det for han!) .. helt sykt.. stakkars jente.. veldig bra hun har fått selvtillitt igjen, og at hun selv synes hun er pen - for det er hun! utrolig hva leger og kirurger kan få til å fikse på etter sånne ulykker.

Anna Lena

06.11.2010 kl.18:56

off, ja såg ta ja :s

blir så irritert! stakkars jente!

Heidi Nathalie Hovland

27.02.2011 kl.17:07

å uff!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits