Pelsoppdrettere i Norge

Det har vært mye snakk om pelsindustri og pels generelt nå, de siste ukene, noe jeg synes er kjemepbra, endelig blir tatt opp i mediene. Det er så veldig viktig at folk få vite sannheten, og ser hvor forferdelig dyrene har det. Så håper jeg også alle er i mot pels!

Ja, jeg skriver nok en innlegg om pels, akkurat som i går, fordi dette er noe som er viktig for meg. Jeg elsker alle dyr, og jeg virkelig hater pels, dyretesting og dyremisshandling!


2 kommentarer

Lilliaaaan

16.11.2010 kl.19:32

det er helt FORFERDELIG. Og jeg skammer meg nesten.. over norge, at dette faktisk har vært tillatt. Og jeg synes det er SYKT irriterende at de ikke ha fått opp øynene før NÅ. men bedre sent enn aldri vertfall, virkelig på tide at noe blir gjort. Umenneskelig å gjøre noe sånt mot de stakkars dyrene ;/

VANJA

16.11.2010 kl.23:43

jeg blir så utrolig sint og provosert. fatter ikke hvordan det er mulig å behandle dyr på denne måten :( håper virkelig at ALLE pelsfarmer i Norge blir lagt ned! og dyra som er på dem enten får veterinærhjelp eller avlives om de er for skadet til å kunne leve normalt videre. huff, jeg begynner å grine av den videoen.. tenk på de som filmer da, så ekkelt det må være :(

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits