Nå er det nok!

Jeg bestemt meg for å starte godtestopp!

Ja, nå skal jeg skjærpe meg. Har sagt det mange ganger, men nå skal jeg virelig greie godtestopp! Denne uka har jeg helt ut vært helt håpløs, og bare, gomlet i meg akkurat det jeg har hatt lyst på liksom. Så på mandag, da starter jeg godtestoppen!  Vertfall i hverdagene, og så får jeg se om jeg ikke unner meg en sjokolade eller noe om lørdagene. 


Bilde fra google.


Jeg håper folk bare vil motivere meg til å greie dette og så må jeg også komme på en måte å motivere meg selv!


6 kommentarer

Lilliaaaan

24.09.2011 kl.23:16

ååh, sitter akkurat å tenker på det samme!! men har skjønt at det er håpløst å bare kutte det 100% ut, for meg hvertfall, da sprekker jeg en eller annen gang! Tar heller å gir meg selv lov til det i helgen. Jeg er helt håpløs, burde skjerpe meg jeg og :S

Kristina B.

24.09.2011 kl.23:32

Lilliaaaan: Ja, har tenkt å bare ha en dag der jeg spiser og koser meg med akkurat det jeg vil. Men off, så vanskelig, når det alltid finnes noe godt i huset!
Veldig fin blogg :-)

Mariann Lium Harstad

25.09.2011 kl.09:54

Du klarer det helt sikkert! Om du blir godtesyk spiser du kjeks eller noe, det har hjulpet meg :)

Kristina B.

25.09.2011 kl.15:01

mariell, kommenterer alltid ti: Tusen takk :D

Vanja

28.09.2011 kl.23:05

Åh, jeg burde så sykt gjøre det samme.... Har så lett for å ta meg noe usunt hvis det er tilgjengelig. Du klarer det nok :D Kjøp sånn nøttemiks eller andre sunne ting som du kan knaske på :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits