Hvor er selvtilliten?

Skrevet det før, og skriver det igjen. Den siste perioden så har jeg virkelig slitt med meg selv. Alt har gått galt! Har slitt med å få til fagene på skolen, og endt opp med å få både 2'ere og stryk på prøver. Har virkelig prøvd mitt beste, men ting setter seg ikke. Jeg har slitt med å godta kroppen min. Jeg trener og elsker det, men føler at kroppen min jobber meg i mot. Sist men ikke minst - trynet mitt, som aldri ser ut til å bli kvitt urenhetene. Så slitsomt

Dette går jo da veldig inn på meg, og jeg er så redd for at jeg ikke skal få til skolen slik som jeg vil. Har terminprøve i mediekommunikasjon tirsdag - torsdag med muntlig på torsdag. Dette er det faget jeg sliter mest med, og jeg er så nervøs. Satser på at jeg skal komme meg gjennom det da :)

bla, bla, bla, tenker du kanskje, men det føles godt å skrive dette. Er helt sikker på at alle har opplevd dette en eller annen gang, i større eller mindre grad.
7 kommentarer

Janne Øvrelid

06.12.2011 kl.01:02

du kan klare det!! :)

Lilliaaaan

06.12.2011 kl.19:52

Huff, håper det går bedre ettehvert! Bare gjør ditt beste, du kan ikke forvente mer av deg selv enn det :) og du har en fin kropp og annsikt! ingen tvil om heller :) Har dårlig selvtillit selv, noen ganger verre enn andre, men sånn er det nok egentlig med alle! :)

Vanja

06.12.2011 kl.23:30

Dette går nok bedre etterhvert skal du se :) Du må bare prøve å tenke positivt og tenke at du ikke kan gjøre mer enn ditt beste, det går jo ikke an. Sånn har jeg alltid tenkt gjennom årene jeg har gått på skole. Alt ordner seg, uansett :)

Og hallo, du er ei kjempefin jente, du burde være stolt av deg selv! :)

Karoline N

08.12.2011 kl.23:57

Vær sterk og prøv å forandre tankegang t d meir positive og da godta ting som du ikkje kan forandre, så går d bedre sakte men sikkert :-) promise

Anna Lena

14.12.2011 kl.11:03

Du som e såå fin bør i allefall ikkje værra misfornøyd med både ansikt og kroppen din! Du e jo en tå dem finaste menneskan som finst!! Å d menna e!

Du bør værra stolt tå d sjøl, så god ei bestevennine som du e <3 fine duuu <3 Alt ordna se te slutt, ingen e perfekt og alle slit nok med sitt "/ Heller ha positive tanka enn negative :D

Gleda me te å møte d igjen! :D Som må bli snart!

Kristina B.

14.12.2011 kl.23:03

Anna Lena: Søteste! Så glaa i d <3

Anna Lena

15.12.2011 kl.08:14

Så gla i d åååå! <3

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits