Misfornøyd da, misfornøyd nå!


Bilde fra 2010. Tatt av Jannicke.
 

Satt og så gjennom en del gamle innlegg på bloggne, og jeg ser bare huden min, som har vært gjennom så masse dritt, hvor den har forandret seg. Både opp og ned. Jeg har gått i alle år og klaget på huden min, og nå som jeg ser tilbake så skjønner jeg ikke hvorfor jeg klaga da. Jeg synes huden min var skikkelig ille på det bilde over her, men det er ingeting til hvordan ansiktet mitt er nå. Jeg bare tenker at, en dag så må vel jeg også kunne få våkne en dag å dra hånda mi over ansiktet å kjenne at det faktisk er glatt og jevnt? En dag!

 Egentlig så går det veldig greit, jeg orker omtrent ikke bry meg, men veldig kjedelig og alltid være den med uren hud når vi for eksempel står å sminker oss etter gymmen på skolen, men ja. Drit å dra!

2 kommentarer

Rebekka

07.05.2012 kl.01:37

huff, skjønne.. men du e kjempepen! :) bli sikkert bedre etterhvert :)

Vanja

08.05.2012 kl.11:54

Kan skjønne det er irriterende, men det går nok bedre og bedre :) Jeg slet en del med det før, og litt fortsatt men det er sånn man bare ser på nært hold så vises ikke så godt. Uansett så tror jeg det eneste man kan gjøre er å prøve å spise sunt og holde seg til feks potetgull og godis kun på lørdager.. og så rengjøre huden morgen og kveld. Jeg bruker en "såpe"/rengjøringsdings som heter Vichy da, fås kjøpt på apoteket (grønn flaske).. den synes jeg er bra ihvertfall :D

Kjempefint bilde da, enig med Rebekka; du er utrolig pen!!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits