Mine barnomsfavoritter

Jeg har to disenyfilmer som jeg fullstendig elsker og virkelig forbinder med min barndom. Greit, jeg er veldig glad i de fleste disneyfimene. Men disse to får meg virkelig til å tenke på barndommen.

Mesterdetektiven Basil Mus.Husker jeg hadde denne på kasett, med sånn bok som fulgte med.
 

To gode venner.
 


Så faktisk denne filmen for ikke lenge siden. Var nesten på gråten jeg. Fantastisk.

 

Begge disse filmene er jo nesten 10 år gamlere (eller gamlere) enn meg, men er likevell noe jeg vokste opp med. Når jeg tenker meg om så er jo også filmer som Askepott, Snehvit, Løvenes Konge, Bernad og Bianca ++ andre filmer som jeg vokste opp med også. (må også nevne at jeg var/(er) stort Mumitroll-fan også da. hoho.)

 

Hva er din disneyfilmfavoritt?
En spesiell film du har vokst opp med?  

6 kommentarer

Vanja

19.10.2012 kl.21:40

Åh, herlig! :D leenge siden jeg har sett Todd og Copper nå!! Eller To gode venner, alltid kalt den Todd og Copper xD Elsker også alle Disney-filmer :D Har bestemt meg for at ungen vår også skal vokse opp med de filmene :D Skal ihvertfall vise dem til han/hun med tiden :D Gode gamle filmer<3

Kristina B.

19.10.2012 kl.21:43

Vanja: Jaa, Todd og Copper altså. Har boka også tror jeg. Disney-filmene nå er ikke som før altså ! Selv om det kommer en og annen bra film :)

Vanja

20.10.2012 kl.21:59

Vet, det er de gode gamle som er best :D De nymotens filmene er kanskje "bedre" laget, men jeg liker best de jeg har vokst opp med :D hihi! Mamma og pappa har vel VHS-samlingen vår et sted hjemme, men jeg vurderer å skaffe de jeg liker best på dvd hvis alle fins :D Har løvenes konge da :D

Kristina B.

20.10.2012 kl.22:23

Vanja: Har faktisk ingen disneyfilmer når jeg tenker meg om.. Bare de mer moderne som Shrek og Bolt, så vurderer også å skaffe meg min favoritter :D Er såå koselig med de gamle. Har noen favoritter blant de nye, som To på rømmen og Dragetreneren!

Vanja

20.10.2012 kl.22:54

Jaa :) To på rømmen er bra da!! Haha, jeg og Bjarte så den på kino en av de første gangene vi møttes i virkeligheten :) På 3. eller 4. "daten". Og den gikk sånn i 17-tiden, og så var det nesten bare unger med foreldre der! Hahaha, vi følte oss ikke akkurat voksne :D Men vi liker sånne filmer, så samme hva folk tenkte om oss, haha. Koselig med tegnefilmer :D

Kristina B.

20.10.2012 kl.23:33

Vanja: Daaw, så morsomt :'D Søskenbarnet mitt og jeg dro på "Modig" og var vell de eldste der også, unntatt barna som hadde med foreldre, hihi.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits