Min frykt

>Heisan!
Dette blir et sutreinnlegg. Hadde en super dag i byen med Inger Hilde, men i det hun dro hjem, så fikk jeg plutselig en superuggen følelse over meg, og da slo frykten min for å bli syk inn. Ja, jeg har stor frykt for å bli syk, og da er det kvalme og omgangssyken som er det værste. Bare jeg kjenner noe, så begynner jeg å skjelve og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Off, hater meg selv litt når jeg ikke greier å beherske det en gang. Akkurat nå, to tre timer senere med iPaden på fanget og kabal, så har jeg greid å roe meg ned, og skal prøve å hente meg litt vann og eple. Ikke en gang dette blir enkelt når jeg er redd for å bli værre når jeg reiser meg, for dette skjedde sist når jeg var syk. (Irrasjonel frykt sa du? Japp)

Har som nevnt tidligere vært litt uggen gjennom jula, men legebesøk kommer ikke på tale. De resulterer i blodprøve, og jeg har sprøyteskrekk også jeg. Det er ikke lett å være meg med andre ord. Nå skal jeg slutte å klage. Håper likevell ikke jeg er den eneste i verden som føler det litt sånn.

Tilfeldig bilde, men sånn føler jeg meg!

2 kommentarer

ane karene bukten

12.01.2013 kl.12:43

haha morsomt bilde:)
håper du ikke er suuper syk, og at du blir bedre! Sprøyter er ikke moro!

artig bilde :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits