Prøver å bli mer positiv

Heisan!
Dette blir mobilinnlegg. Sitter nå og glaner Sex and The City. Det ødelegger nattesøvnen, men er jo så morsomt. Og hey, dette blir tekst jaa..

Uansett. Har gidd avslapningsteknikker og positive høydepunkter fra dagen en plass i hverdagen. Har den siste uken hatt en følelse av at jeg må konsentrere meg for å svelge. Dette startet først for mange år siden da jeg liksom måtte svelge to ganger for å få det til. Dette kom liksom kun når jeg var nervøs før, mens nå har det dukket opp gjevnlig og jeg har hatt problemer med å sove.

De siste dagene har vært super og normale, men merker jeg plutselig fikk det igjen i kveld. Har derfor den siste uken gidd pusteøvelser en sjanse. Jeg må faktisk virkelig lære meg å slappe av så. (haha, det er noe alle sier til meg x)

Random bilde fra byturen på lørdag. Prøver også å skrive ned en positiv ting hver dag. Dagens høydepunkt: Jeg har hatt en fin dag til tross for forkjølelse!

Tips til avslappning?
Har du hatt en fin dag?

Én kommentar

Vanja

30.01.2013 kl.00:51

Huff, høres ikke godt ut å få sånn..får håpe pusteøvelser og andre øvelser hjelper! Hmm..jeg har egentlig ingen tips til avslapning som jeg kommer på akkurat nå. Men lykke til, det går nok bedre etterhvert :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits