Pysa selv

>Hei! 
Startet påska med forkjølelse her, så har vært så slapp de siste dagene. Nå har også pappa blitt syk og fått omgangen, og for de som kjenner meg så de at jeg hater det og blir tidenes nervøs. Har "låst" meg selv inne på rommet i dag, og vært der i seriøst hele dag, og har ikke en gang turt å finne meg noe mat. Først nå har jeg spist dagens første måltid, som var et halvt rundstykke med karbonade. Smakte fantastisk da. Tror jeg skal se påskenøtter og finne rommet igjen, der føler jeg meg "trygg". Æsj, så teit jeg er, men fyttirakkern, det er en skikkelig teit irasjonell frykt som jeg ikke greier å gi slipp på. Sitter nesten med litt tårer i øynene når jeg skriver dette.


Bilde fra Tumblr.

 


 

6 kommentarer

Vanja

25.03.2013 kl.19:37

Huff, det må være litt slitsomt, men jeg skjønner at du hater den sykdommen xD Gjør jeg og, er det verste som finnes. Og så er det jo smittsomt, så skjønner at du gjemmer deg på rommet :D Men du bør ikke være redd for å spise, for da kan du ihvertfall bli syk! Spis og kos deg :D

Kristina B.

25.03.2013 kl.19:39

Vanja: Akkurat at den er så smittsom ja, så føler jeg liksom ikke aner hvor jeg kan sitte trygt og puste x) Men skal prøve å få i meg noe næring nå :)

Vanja

25.03.2013 kl.19:43

Skjønner! Haha, kjøp munnbind :D neidaaa :) (hahahh, bare så det for meg, så måtte skrive det) Lag deg noe god mat og ta med inn på rommet og kos deg :)

Kristina B.

25.03.2013 kl.19:45

Vanja: Haha, er ikke sikkert det hadde vært så dumt det da ;P
skjønner deg godt haha! Må være slitsomt da!

Kristina B.

26.03.2013 kl.12:41

josefine Lossius (17 år og gra: Det er sykt slitsomt. Blir så lei sv meg selv, for kan ikke noe for det heller egentlig "/

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits