Mattips; "Sommersnack"

>Hei!
Advarer med en gang at bildene ble skikkelig stygge! haha
Tenkte jeg bare skulle tipse om noe som vertfall jeg liker veldig godt, ikke bare om sommeren, men føler at dette er optimalt å spise da. Det er noe så enkelt som råkostsalat. Grunnen til at jeg tenker det er opptimalt om sommere er fordi gulrøtter innholder, som de fleste vet, beta karoten. (skrev sikkert feil nå). Noe som de fleste tar i form av kapsler om sommeren. Råkostsalat er også veldig friskt, så det er kjempegod i sola på verandaen.


-Du trener gulrøtter, så klart. Disse skreller du.
 -Sitron. (kan bruke fersk om du har det)
-Sukker
-Rivjern
-Og en skål.


Rasp gulrøttene. Hvor mange du tar er opp til deg selv. Jeg ser jeg hadde greid meg med en.


Her er alltid det jeg sliter med. Forholdet sitron og sukker. Mitt beste tips er at det ikke skal smake klar sitron, eller sukker. Prøv deg litt frem, det skal være friskt og syrlig.


Jeg liker også å sette det i kjøleskapet en stund, slik at sitronen og sukkeret blir godt "blandet", samt at det blir kaldt.

 

Nå har jeg forlengst kommet meg i bikinien og tatt med meg eksamenspensumet ut på verandaen! Er så fint vær i dag, med hele 16 grader i skyggen i skrivende stund. (12:32).  Jeg klager ikke! :D 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits