Nike training

>Hei!
Skulle egentlig skrive dette i går, men kom aldri så langt at jeg orket å finne kabel for å legge inn bilder. Men her kommer det! I går bestemte jeg meg for å teste ut Nike's traning app, som jeg har hatt i sikkert snart ett år på både iPad, og i senere tid også iPhone, men aldri testet skikkelig ut. Så i dag fant jeg frem fire økter på 15 minutter, altså en time tilsammen da, som fokuserte på "get lean", rompe, legger og mage, men kom meg bare gjennom to av øktene, da jeg ble faktisk sykt sliten, og formen har var litt slapp.Oppsettet mitt på rommet. Esken skulle være "step-trinn", haha!


Slope ready og butt buster var øktene jeg gjorde. De kjennes!!

 

I dag skal jeg se hva dagen bringer. Har trent hver dag, og gjerne flere økter om dagen de siste to ukene, så en hviledag burde vell legges inn før jeg går på en smell. Må legge opp ved for han far i dag, så får jeg sa hva kroppen sier :)

 

Hva er dine planer for dagen? :)
Har du prøvd eller kanskje bruker Nike's training app?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits